Liga 1

Constantin Grameni, confuz, după debutul la Rapid, „Nu știu de ce am ieșit la pauză”

Constantin Grameni (n.r. la minge, a debutat pentru Rapid

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marţi, 17 septembrie 2024

Constantin Grameni (21 de ani) și-a făcut debutul în tricoul Rapidului. Mijlocașul a fost titular în meciul cu U Cluj, scor 0-2, în runda #9 din Superliga, și s-a aflat pe teren până la pauza meciului.

Constantin Grameni a devenit fotbalistul Rapidului săptămâna trecută, când a fost transferat de giuleșteni pentru suma de 400.000 de euro. Mijlocașul nu a avut parte de cel mai fericit debut. Rapid a pierdut cu U Cluj și în multe momente a fost dominată clar de ardeleni.

La flash interviu, Grameni a spus că se simte foarte bine în Giulești, unde a fost primit foarte bine de colegi și de antrenorul Marius Șumudică, pe care îl vede foarte diferit de Gică Hagi, fostul său profesor. Titular în linia de mijloc, Grameni a ieșit la pauză. Spune că nu știe de ce a fost înlocuit.

Constantin Grameni, după ce și-a făcut debutul pentru Rapid: „Mai avem multe de îmbunătățit”

„A fost un meci foarte greu. Mister ne dăduse toate informațiile, dar nu am reușit să marcăm. Cred că au ajuns de două ori în careul nostru în prima repriză. Pregătisem bine partida, dar, din păcate, nu am reușit să marcăm în prima repriză.

Am încercat să revenim, dar astăzi nu ne-a ieșit. Atmosfera de aici e minunată. Suporterii au încercat să ne împingă spre victorie cât au putut, dar noi suntem în teren. Colegii și Mister m-au primit foarte bine. Am făcut 3 sau 4 antrenamente și am jucat, dar asta nu e o scuză, mai am multe de îmbunătățit. Puteam să fac mai mult astăzi.

Nu știu de ce am ieșit la pauză, Mister știe. Ovidiu Popescu m-a lovit, dar glezna este OK. Noi nu suntem mulțumiți, trebuie să privim doar în față, să fim mult mai agresivi, avem puține puncte.

L-am sunat pe domnul Hagi, i-am mulțumit pentru tot. Cu domnul Șumudică sunt foarte fericit, este diferit (n.r. față de Gigă Hagi), dar mă simt bine cu dânsul. Suntem Rapid și trebuie să urcăm cât mai sus”, a spus Constantin Grameni la Prima Sport.

Vrem să avem continuitate, să legăm și noi două-trei victorii, nu reușim acest lucru și asta e foarte dureros. Automat, jucătorii acuză asta din punct de vedere psihologic și vedem fluctuații în evoluțiile lor. U Cluj are jucători foarte buni, cu foarte mare experiență. Astăzi am constatat acest lucru în jocul lor. O echipă echilibrată în fiecare compartiment. O echipă care, trebuie să recunoaștem, ne-a predat o lecție de fotbal
- Viorel Moldovan, președintele Rapidului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.