Stiri extrasport

Leonard Doroftei a povestit prin ce a trecut în Canada: „Aveam zile în care nu puteam să mănânc. Plecau târâș!”

+29 Foto
Leonard Doroftei / Foto: Facebook

Articol de Andra Mocanu  —  marți, 17 septembrie 2024

Leonard Doroftei (54 de ani), fostul pugilist român, a povestit cum a fost perioada în care a locuit în Canada. „Moșu'” a fost antrenor de box pe continentul american și a revenit în București pentru a-și deschide o sală de box.

Doroftei a povestit, de asemenea, cum a luat decizia de a părăsi România și cum a ajuns să fie antrenor de box în Canada.

Doroftei: „Plecau târâș! Plecau târâș, dar fericiți!”

Doroftei a explicat că a plecat din România pentru că avea nevoie de o schimbare. Mutarea pe continentul american i-a prins bine fostului pugilist, deoarece consideră că s-a regăsit prin antrenorat. „Moșu'” a descris condițiile de antrenament din Canada, dar și cum a reușit să treacă prin singurătatea din pandemie.

„Copiii mei au venit în Canada pentru că au văzut că aveam nevoie de o schimbare, că ne mutăm o perioadă acolo. Am avut de ales între București și Canada. Hai în Canada! A fost o perioadă de singurătate, m-a ajutat, m-am regăsit. Am început să antrenez, m-am regăsit prin asta.

Am zis «băi, ce știu să fac cel mai bine? Barbut nu știu, poker nu știu, rummy nu știu de nivel... ce știu? Box! Ce am făcut? Box!». A venit Adrian Diaconu și mi-a spus că știe la sală... Când m-au văzut băieții la sală, m-au luat în brațe: «Leonard, te cunoaștem!». Am antrenat, dar a venit pandemia. S-au închis sălile, însă am găsit un loc unde am putut să antrenez în pandemie.

Oamenii au continuat să se miște, să se antreneze: «Ce știe, băi, să facă Doroftei ăsta?» Plecau târâș! Plecau târâș, dar fericiți! Aveam zile în care nu puteam să mănânc, mă dureau mâinile de la antrenamente. Nu aveam decât un sac în sala aia! Doar un sac! Tot antrenamentul se făcea cu mine. Oamenii veneau cu idei și le făceam. Am avut la antrenamente niște copii fantastici”, a declarat Doroftei, conform sport.ro.

Doroftei a revenit în România, mai exact în București, și urmează să își deschidă o sală de box pentru a-și continua cariera în antrenorat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.