Liga 1

Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”

Gigi Becali

Articol de Romeo Ene  —  marți, 17 septembrie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB-ului, se pregătește să ia o decizie cu adevărat revoluționară. Acesta se gândește să schimbe sistemul și să joace cu 3 fundași centrali. Ar fi o premieră pentru campioana României în ultimele sezoane.

Finanțatorul campioanei României este încântat de apărătorii centrali pe care îi are la dispoziție și vrea să le ofere cât mai multe șanse. Siyabonga Ngezana (27 de ani), Joyskim Dawa (28 de ani) și Mihai Popescu (31 de ani) ar putea juca în același timp.

Mai mult decât atât, Gigi Becali își dorește ca antrenamentele echipei lui să fie mai lungi și mai intense. Așadar, acesta a anunțat faptul că este dispus în perioada următoare să mărească durata antrenamentelor cu 15 minute.

Gigi Becali, decizie radicală: „Spulberăm adversarul”

„Nu văd cum putem rata play-off-ul, dar trebuie să luăm măsuri. După aia ne trezim că avem emoții la final. Prima dată trebuie să ajungem pe loc de play-off. Vom marca câte 3-4 goluri la fiecare meci și vom câștiga tot.

Mijlocul va fi alcătuit din Șut, Olaru și Tănase. În dreapta va juca cine merită, acum e rândul lui Băluță, dar poate să-și piardă locul. Va juca și Octavian Popescu, mi-a plăcut mult de el.

Mă gândesc să jucăm cu 3 fundași. S-ar putea să fie Ngezana, Dawa și Popescu, spulberăm adversarul așa. Tănase e un fel de «ceas» la mijlocul terenului, e dirijorul. La fotbal trebuie să știi de frică, nu vezi ce le fac eu?

S-ar putea să măresc și durata de antrenament. Folosesc inteligența artificială și mai cer 15 minute de antrenament. Comand eu de acasă și tot eu opresc antrenamentul când vreau”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Cum ar putea arăta FCSB într-un sistem cu 3 fundași centrali: Târnovanu - M. Popescu, Ngezana, Dawa - Băluță, Olaru, Șut, Tănase, Radunovici - Bîrligea, Oct. Popescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.