Liga 1

Fostul internațional Alexandru Boc pariază pe revenirea Rapidului: „Am încredere în Șumudică!”

Marius Șumudică

Articol de Marius Mărgărit   —  marţi, 17 septembrie 2024

La fel ca majoritatea oamenilor din fotbal, și Alexandru Boc crede că „Marius Șumudică a venit cam târziu și a prins o echipă cu moralul jos, după rezultatele proaste din acest început de sezon. Acolo trebuie să lucreze el. Și puțin la pregătirea fizică, așa cum poate acum, între etape. Știe el să nu-i încarce prea mult”.

Fostul internațional este convins că Rapid mai are timp să-și revină și să prindă totuși play-off-ul. "Nici nu pot să concep că n-ar prinde primele 6! E greu, dar campionatul e lung, eu zic că o să-și revină echipa. Nu pot să- înțeleg, parcă nici Săpunaru nu mai are aceeași autoritate în teren.

Ar fi fost cu totul altceva dacă Șumudică ar fi venit în vară. Ar fi făcut pregătirea, și-ar fi creionat o formulă. Acum, în pauza din septembrie, nu a avut internaționalii, au venit și jucători noi. Pe doi i-a și debutat, dar e nevoie de timp să-i integrezi. Și tocmai asta nu are”.

Alexandru Boc: „Ca jucător, te bulversează toate schimbările astea așa de dese”


Alexandru Boc știe din experiență cât de mult sunt afectați jucătorii de desele schimbări la o echipă, dar și de presiune: „Domnul Șucu a investit, vrea rezultate repede. Oamenii, la fel. Șumudică e suflet de rapidist, toată lumea știe. Numai că toate aceste noutăți, într-un timp foarte scurt, au debusolat echipa. Normal că tu, ca jucător, nu mai știi ce să faci. Colegi noi, antrenori noi, strategii noi.

Alexandru Boc

Prea multe modificări, care chiar te bulversează! Probabil că au apărut discuții și între ei, în vestiar. Unora cred că le este și teamă de reacția galeriei. Într-un astfel de moment a venit Marius Șumudică la Rapid. Dar am încredere că el poate remedia lucrurile. Știa unde a venit și are această abilitate de a remonta jucătorii. Vor mai fi pauze, are timp. Nu văd, la ce condiții sunt acolo, să nu reușească”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.