Nationala

Când se pun în vânzare biletele pentru meciul României cu Cipru + prețurile

România - Lituania/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Tudor Belivacă  —  marți, 17 septembrie 2024

Federația Română de Fotbal a emis un comunicat prin care anunță că pe 18 septembrie se vor pune în vânzare biletele pentru duelul României din Liga Națiunilor cu Cipru.

Meciul va avea loc în Larnaca pe AEK Arena, iar suporterilor români le-au fost alocate bilete la Tribuna Nord.

Prețul unui tichet în acea parte a stadionului este de 10 euro, aproximativ 50 de lei. 828 de bilete sunt disponibile și 3 sectoare ale arenei au fost alocate suporterilor români.

Stadionul din Larnaca are o capacitate de 8.000 de locuri. Bilete se pot achiziționa online pe site-urile de ticketing asociate federației.

Atmosfera de la România - Lituania / FOTO: GSP

Comunicat FRF: „Biletele pentru acest joc sunt disponibile online începând de miercuri”

„Biletele pentru acest joc sunt disponibile online începând de miercuri, 18 septembrie, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, până în data de 3 octombrie, ora 21:00, sau până la epuizarea biletelor.

Prețul unui tichet este de 50 RON (10 euro), iar locurile sunt repartizate în Tribuna Nord, în sectoarele 201, 202 și 203 ale arenei din Larnaca. Sunt disponibile 828 de bilete pentru suporterii români.

Pentru fiecare comandă se vor putea achiziționa maximum 8 bilete”, a transmis Federația Română de Fotbal.

În continuarea comunicatului, FRF a explicat procedura de cumpărare a biletelor pentru meciul cu Cipru.

„Începând de miercuri, 18 septembrie, va fi posibilă înregistrarea comenzilor. După încheierea vânzării, se va trimite baza de data a cumpărătorilor către Federația de fotbal din Cipru, în vederea personalizării biletelor. În aproximativ 3 -5 zile, Federația de fotbal din Cipru va trimite către FRF biletele personalizate. După data de 8 octombrie 2024, FRF, prin operatorul de bilete, Bilete.ro, va livra online cumpărătorilor tichetele comandate”, a transmis FRF.

În luna octombrie 2024, România va disputa două meciuri în Liga Națiunilor. „Tricolorii” se vor deplasa în Cipru pe 12 octombrie și în Lituania pe 15 octombrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.