Liga 1

Răzvan Oaidă, deturnat! Cu cine ar urma să semneze până la urmă fostul jucător de la FCSB și Rapid

Răzvan Oaidă, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  marți, 17 septembrie 2024

Răzvan Oaidă (26 de ani) rămâne în România, însă sunt șanse mari ca fostul mijlocaș de la Rapid să nu mai ajungă la UTA Arad. El s-a despărțit de giuleșteni în urmă cu o săptămână, deși mai avea un an de contract cu formația lui Marius Șumudică (53 de ani).

Oaidă a fost aproape de formația lui Mircea Rednic (62 de ani) în această perioadă de mercato. De altfel, Arad este orașul de unde a pornit în fotbalul mare. Potrivit jurnalistului Emanuel Roșu, Oaidă este așteptat să semneze cu Universitatea Cluj.

Răzvan Oaidă, așteptat la U Cluj

U Cluj continuă campania de transferuri, deși perioada de mercato s-a încheiat în România pe 9 septembrie. Chiar și în acest context, „studenții” mai pot legitima jucători care au rămas liberi de contract înaintea terminării perioadei de mercato.

Răzvan Oaidă

La U Cluj, Oaidă ar concura pe post cu Ovidiu Popescu și Gabriel Simion, ceilalți mijlocași defensivi de la liderul-surpriză din Superliga.

Pe lângă UTA Arad, și Gloria Buzău a fost interesată de serviciile fotbalistului în această perioadă.

Ajuns la Rapid după despărțirea de FCSB, ca și fostul său coleg Iulian Cristea, Oaidă a început în forță la formația din Giulești, cu 27 de apariții în sezonul regulat trecut și 9 din 10 în play-off.

A început la fel și acest campionat, dar după prima rundă a ieșit din formula de start, unde a revenit odată cu numirea lui Șumudică. A fost chiar integralist în ultimele runde, la Iași și la Craiova, dar tot a intrat pe lista celor de care Rapid a decis să se despartă pentru a face loc unor alți fotbaliști.

S-a discutat și cu Oaidă. Oaidă a cerut un moment de… Își dorește să joace în străinătate, să găsească un club în străinătate. Dacă nu, a zis că noi suntem prima opțiune. El își dorește, dar poate nu are oferte.

- Mircea Rednic, antrenor UTA Arad, la conferința de presă premergătoare duelului cu Hermannstadt

850.000 de euroe cota lui Răzvan Oaidă, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.