Liga 3

Se întâmplă în România! N-au găsit stadion și își vor juca meciurile în Ștefan cel Mare » Arena e în plină demolare: „Au început să scoată anumite sectoare”!

+17 Foto
Incredibil: fotbalul revine pe stadionul Dinamo!

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 17 septembrie 2024

Înainte ca stadionul Dinamo să fie demolat pentru ridicarea unei arene noi, acesta va găzdui din nou meciuri de fotbal, ale celor de la CS Dinamo, formație din liga a treia.

CS Dinamo, parte a Seriei 4 din Liga 3, a început sezonul cu două victorii și un egal. Dinamoviștii au găzduit un meci dintre cele 3, egalul cu Vedița Colonești, 1-1, partidă disputată la Cernica.

Nemulțumiți de starea gazonului de pe stadionul „Comunal” din Cernica, oficialii CS Dinamo au decis să omologheze stadionul Dinamo, plănuind să evolueze pe arena pe care o așteaptă demolarea completă. Până acum, a fost pusă la pământ tribuna 2, amplasată sub spațiul destinat presei. Tabla ce acoperea această zonă a fost deja înlăturată, precum și alte elemente de infrastructură.

Anunțul l-a făcut chiar președintele CS Dinamo, Ionuț Popa.

Până să fie demolat complet, stadionul Dinamo va găzdui din nou meciuri de fotbal!

„Din câte ştiu eu, echipa a jucat o etapă la Cernica şi a fost terenul foarte prost. Aşa că până vom găsi un alt teren, o săptămână, două, trei, vrem să jucăm o etapă acasă. Nu sunt terenuri, efectiv, nici în Bucureşti, nici în Ilfov, pentru că noi suntem obligaţi să jucăm în Bucureşti sau Ilfov. Nu ai voie să joci în Călăraşi sau alte judeţe.

Nu e nimic liber, la Juventus nu au vrut să închirieze, la Arcul de Triumf nu este loc şi aşa, până găsim, am luat toate variantele în calcul, am zis să omologăm câteva etape la noi ca să avem timp să căutăm”, a afirmat acesta pentru Agerpres.

Președintele Clubului Sportiv susține că întoarcerea fotbalului pe stadionul Dinamo nu va întârzia ridicarea noii arene de pe șoseaua Ștefan cel Mare:

„În această săptămână licitaţia este în curs de desfăşurare. Am înţeles că se termină în această săptămână, dar procesul de reconstrucţie merge în continuare, nu are nicio treabă. Noi am plecat de aici efectiv, pentru că au început să se scoată anumite sectoare şi scaune, dar nu sunt terenuri. Deci nu are nicio legătură cu construcţia stadionului”.

La începutul lunii august, Compania Națională de Investiții a deschis licitația pentru proiectarea și executarea lucrărilor de demolare a vechiului stadion, consolidarea locației si construcția noului stadion.

Ofertele au putut fi depuse până pe 16 septembrie.

CS Dinamo a început sezonul cu două victorii și un egal. Singura cu un parcurs mai bun este CSM Alexandria, 3 victorii în 3 partide.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.