Campionate

Jucătorul lui Real Madrid s-a însurat la 18 ani și două luni! Clauze BIZARE în relația lor: obligați să-și spună zilnic „te iubesc”

+24 Foto
Endrick s-a însurat la 18 ani și două luni // foto: Instagram @ Gabriely Miranda

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 17 septembrie 2024

La două luni după ce a împlinit 18 ani, brazilianul Endrick, atacant ajuns în această vară la Real Madrid, s-a căsătorit cu partenera de viață, Gabriely Miranda, în vârstă de 21 de ani.

Au trecut mai puțin de 9 luni din 2024, dar Endrick poate spune că anul curent a fost unul extraordinar pentru el. În 2024, atacantul care măsoară 1,73 metri a înscris primele goluri în naționala de seniori a Braziliei, a făcut pasul la Real Madrid, iar acum s-a însurat.

Endrick s-a însurat la 18 ani și două luni

„În sfârșit, căsătoriți”, a scris partenera lui de viață, Gabriely Miranda, în postarea în care a anunțat mariajul. Alături, soția lui Endrick a scris un verset din Biblia după Matei: „Așa că nu mai sunt 2, ci un singur trup! Ceea ce Dumnezeu a unit, nimeni nu poate despărți”.

+24 Foto
foto: Instagram @Gabriely Miranda

Contract cu clauze bizare între Endrick și soția lui

În urmă cu câteva luni, Endrick și partenera lui de viață au dezvăluit că relația lor prevede un „contract”. Acesta cuprinde câteva clauze curioase, precum obligația ca ei să-și spună unul altuia „te iubesc” în orice context, și interdicția de a dezvolta orice soi de dependență și de a-și schimba drastic comportamentul.

„Cine nu se conformează va trebui ca la finalul lunii să-i ofere celuilalt ce-și dorește. De exemplu, am cerut căști Apple și ea mi le-a oferit”, spunea Endrick în podcastul Pod Delas.

+24 Foto
foto: Instagram @Gabriely Miranda
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.