Liga 1

Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”

+34 Foto
Brittany Hockley. Foto: Instagram

Articol de Laura Șoica  —  marţi, 17 septembrie 2024

Logodica lui Benjamin Siegrist (32 de ani), Brittany Hockley, a povestit că a trăit primul său cutremur din viață, chiar în România.

Benjamin Siegrist a fost transferat la Rapid în această vară. Până acum, portarul a fost titular în 5 partide și a primit laude pentru evoluțiile avute.

Logodnica lui Benjamin Siegrist, despre cutremurul simțit în România

Luni, 16 septembrie, a avut loc un cutremur în România. Brittany Hockley a dezvăluit că a trăit un șoc, fiind primul cutremur simțit în toată viața.

Brittany Hockley este o vedetă în Australia, însă s-a mutat la București împreună cu logodnicul său recent transferat la Rapid. Logodnica fotbalistului a mai spus și că a învățat despre România că are mulți urși, iar traficul este îngrozitor.

„Tocmai am experimentat primul cutremur din toată viaţa mea. Un cutremur adevărat! A fost foarte nebunesc. Ben nu a fost aici pentru că era la echipă. Pur şi simplu, stăteam şi am simţit cum tot pământul a început să vibreze. Și pereţii vibrau… m-am aşezat şi m-am întrebat: «Ce a fost asta?».

A fost așa ciudat! După câteva secunde nu am mai avut niciun dubiu, chiar a fost un cutremur! Toată clădirea a început să se zguduie și lucrurile se mişcau prin casă.

I-am trimis un mesaj lui Ben în care i-am spus: «Doamne, este un cutremur! Ce să fac? Ce fac oamenii când sunt cutremure?». A avut magnitudine de 5.3, este destul de mare. În ultima oră am căutat mai multe informaţii despre cutremure şi ce trebuie să fac dacă va mai avea loc încă unul.

Se pare că Bucureştiul este capitala din Uniunea Europeană în care au loc cele mai multe cutremure. Eu nu ştiam asta! Ce am mai învăţat despre România este că are un număr mare de urşi, iar traficul este îngrozitor”, a declarat Brittany Hockley pe contul său de Instagram.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.