Campionate

După 5 ani la Juventus, Rabiot a semnat unde nu se aștepta nimeni! Mama l-ar fi făcut să piardă transferul la un colos european

Adrien Rabiot, prezentat la Olympique Marseille // foto: Twitter

Articol de Daniel Grigore  —  marți, 17 septembrie 2024

Internaționalul francez Adrien Rabiot, 29 de ani, a fost prezentat de Olympique Marseille, după ce fusese pus pe liber de Juventus. Un impresar din Hexagon susține că Atletico Madrid ar fi vrut să-l transfere pe mijlocaș, dar că implicarea mamei lui în chestiuni de ordin tactic ar fi dus la sistarea negocierilor.

După 5 ani la Juventus, Adrien Rabiot a schimbat echipa. Liber de contract, mijlocașul cu 48 de meciuri în naționala Franței a semnat cu Olympique Marseille, o mutare neașteptată, având în vedere celelalte nume despre care s-a scris că ar fi fost interesate de serviciile lui, precum Manchester United și Atletico Madrid.

Impresarul Bruno Satin o arată cu degetul pe mama și totodată reprezentanta fotbalistului, Veronique Rabiot, pentru declinul fiului.

După 5 ani la Juventus, Rabiot a semnat cu Marseille. Un impresar susține că din cauza mamei a ratat transferul la Atletico!

„Acesta este rezultatul incompetenței oamenilor care l-au însoțit. Este sfătuit de mama lui și asta demonstrează că este bine să ai profesioniști alături, pentru că dacă ar fi fost însoțit de profesioniști ar fi fost la o echipă de TOP 10 în Europa, mai ales că era liber de contract”, a afirmat acesta la RMC Sport.

Satin a continuat: „Să vă ofer un exemplu concret. Am discutat cu directorul sportiv de la Atletico Madrid la finalul lui iulie și mi-a spus: «Am purtat două discuții cu mama jucătorului și am renunțat de îndată, pentru că începuse să-mi explice unde ar trebui să joace fiul ei». Asta obosește rapid orice profesionist, este insuportabil”.

Deși a petrecut ultima parte a junioratului la PSG, la care a și debutat la profesioniști și a evoluat până în 2019, Rabiot a avut parte de o primire spectaculoasă la Marseille. El s-a declarat mișcat de interacțiunea cu suporterii:

„Nu mă așteptam la asta. Să văd atâția oameni acolo, să-i văd fericiți, îmi umple inima de bucurie. Știu că și familia mea este fericită, abia aștept să joc și să câștig”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.