Campionate

AS Roma și-a prezentat noul antrenor, chiar în ziua plecării lui Daniele de Rossi

Cea mai recentă apariție a lui Juric (stânga), la meciul Como - Bologna / FOTO: Imago

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 18 septembrie 2024

AS Roma a luat o decizie cu adevărat surprinzătoare! Daniele De Rossi (41 de ani) a fost dat afară după primele 4 etape din Serie A. Decizia vine în contextul în care Roma are 3 rezultate de egalitate și un eșec în campionat.

UPDATE 20:45 / AS Roma și-a prezentat noul antrenor

Croatul Ivan Juric (49 de ani) este noul antrenor al lui AS Roma. Italienii au făcut anunțul oficial miercuri seară.

Ultima dată, Juric a pregătit-o pe Torino, între iulie 2021 și iunie 2024.

Ivan Juric

Daniele De Rossi, înlocuitorul lui Mourinho, demis de AS Roma

AS Roma anunță că l-a demis pe Daniele De Rossi. Această decizie este luată în interesul clubului, pentru a putea reveni pe drumul dorit. Sezonul este abia la început.
Daniele trebuie să se simtă mereu ca acasă la Roma. Îi mulțumim pentru munca depusă în ultimele luni. A dat dovadă de pasiune și dăruire.
Vom reveni cu un comunicat în legătură cu banca tehnică a echipei.

- comunicat AS Roma

Daniele De Rossi, demis de AS Roma, foto: Imago Images

În ianuarie Roma a surprins cu numirea lui De Rossi. Tehnicianul a reprezentat o adevărată legendă a clubului ca jucător. A evoluat 18 ani pentru formația din capitala Italiei, însă experiența de antrenor era extrem de limitată.

El mai antrenase o singură echipă în carieră, Spal. El a fost numit interimar până la finalul sezonului trecut. Totuși, a reușit să-i califice pe italieni până în semifinalele Europa League, iar înțelegerea îi fusese prelungită până în 2027.

Massimilano Allegri, favorit să-l înlocuiască pe De Rossi

Presa din Italia anunță faptul că Massimilano Allegri și-a dat deja acordul să o preia pe AS Roma. El ar fi fost contactat de conducerea Romei înainte ca despărțirea de Daniele De Rossi să fie oficializată.

Massimilano Allegri, foto: Imago Images

Așadar, italienii și-au pregătit deja terenul. „Max” ar putea să semneze un contract cu Roma până la finalul sezonului. Allegri a luat titlul cu Milan în sezonul 2010-2011. Ulterior, a scris istorie pe banca lui Juventus. A preluat-o pe Juventus, alături de care a câștigat 12 trofee. A jucat inclusiv două finale de Liga Campionilor cu „Bătrâna Doamnă”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.