Liga 1

Gigi Becali, persiflare gratuită la adresa antrenorului momentului din Superligă

+13 Foto
Daniel Bîrligea, Gigi Becali FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Laura Șoica  —  miercuri, 18 septembrie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a vorbit despre prestația echipei U Cluj și despre antrenorul Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani). Latifundiarul din Pipera l-a ironizat pe tehnician pentru credința pe care o are.

U Cluj este în momentul actual pe primul loc în Superligă. Formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău nu are nici o înfrângere în primele 9 meciuri disputate în acest sezon.

Becali, despre Ioan Ovidiu Sabău: „E antrenor bun că-i vrăjmaşul la iehovişti”

Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut cu mai mult timp în urmă că s-a apropiat de Martorii lui Iehova. Becali a ales să îl ironizeze pe antrenor pentru credința sa.

„Dacă U Cluj joacă ce a jucat aseară devine periculoasă. Dar nu îmi vine să cred că e o echipă prea valoroasă, pentru că au acolo câţiva jucători pe care i-am dat de la mine, la care am renunţat eu.

Ori e prea bun, mare antrenor ăla, iehovistul. Dacă iehovistul e prea mare antrenor, nu-i problemă nici asta, pentru că îi dă Iehova ce-i dă şi după aia îl lasă de îl aruncă în cap pe iehovist.

Ei le dă tra la la, tra la la, şi pe urmă vin în cap iehoviştii, că-i lasă vrăjmaşul din mână şi le dă putere vrăjmaşul la iehovişti. E antrenor bun că-i vrăjmaşul la iehovişti. Ori e Rapidul prea slabă. Acum rămâne de văzut, una din două.

Rapidul nu e o echipă foarte slabă, nu ştiu ce s-a întâmplat. Ce cred eu că s-a întâmplat, nu pot să spun. Nimeni nu face analiza la echipa mea şi atunci nu-i frumos să fac nici eu la alţii. Ce, mă fac acum comentator de fotbal sau analist? Nu vreau, dar îmi cam dau seama ce s-a întâmplat”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.