Stranieri

Scoțienii cred că au aflat câți bani câștigă Ianis Hagi la Rangers » Ar avea o clauză buclucaşă în contract

Ianis Hagi, foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 18 septembrie 2024

Presa din Scoția a anunțat care este salariul lui Ianis Hagi (25 de ani) la Rangers. Aceștia susțin că românul are o clauză specială în contract.

Revenit la Rangers, după ce în sezonul trecut a jucat sub formă de împrumut la Deportivo Alaves, Ianis Hagi a fost trecut pe linie moartă de scoțieni. Fotbalistul ofensiv nu a primit nicio șansă din partea antrenorului Philippe Clement, care a spus de mai multe ori că nu se va baza pe român. Ianis a fost exclus din lotul pentru competiția internă, dar și pentru Europa League.

Presa din Scoția a anunțat salariul lui Ianis Hagi și clauza specială din contract

Jurnaliștii de la Ibrox Noise au dezvăluit că Ianis Hagi câștigă 26.000 de euro pe săptămână la Rangers, echivalentul a 104.000 de euro lunar.

În iarna anului 2022, cei de la Rangers îi prelungeau lui Ianis contractul până în 2026. Scoțienii consideră că decizia directorului sportiv Ross Wilson de a semna un nou contract cu Ianis este una „ridicolă”, din moment ce fotbalistul a fost împrumutat, apoi exclus din lot.

Mai mult, presa din Scoția susține că Ianis ar avea parte de o mărire salarială imediat după meciul cu numărul 100 în tricoul echipei de pe Ibrox. În acest moment, Hagi are 99 de partide, în care a reușit 16 goluri și 21 de pase decisive.

Această clauză ar fi unul dintre principalele motive pentru care Ianis a fost exclus din lot.

La ultimul meci al echipei secunde a scoțienilor, românul nu a fost nici măcar în lot.

Am spus aceste lucruri deja și cu ultimele ocazii în care am mai fost întrebat. Situația nu s-a schimbat deloc (n.r. cu privire la Ianis Hagi). Nu este doar decizia mea în acest sens. Așa că vom vedea ce va aduce viitorul. Văd eu că se schimbă ceva? Nu! Am zis doar că situația nu s-a modificat pentru moment, așa că nu există niciun motiv să mergem mai departe în acest sens
- Philippe Clement, antrenorul lui Rangers

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.