Tenis

Doi jucători de top din tenisul mondial au defilat la Săptămâna Modei de la Milano

+11 Foto
Taylor Fritz și Matteo Berrettini au defilat la Săptămâna Modei de la Milano

Articol de Laura Șoica  —  miercuri, 18 septembrie 2024

Jucătorii de tenis Taylor Fritz (26 de ani, 7 ATP) și Matteo Berrettini (28 de ani, fost număr 6 mondial) au defilat la Săptămâna Modei de la Milano.

Săptămâna modei a început pe 12 septembrie, la Londra. Iar la Milano a ajuns pe 17 septembrie.

Taylor Fritz și Matteo Berrettini au defilat la Săptămâna Modei de la Milano

Taylor Fritz și Matteo Berrettini au defilat la Săptămâna Modei de la Milano. Cei doi jucători de tenis au fost prezenți pe scenă alături de alte modele.

Berrettini și Fritz sunt ambasadori ai brandului Hugo Boss. Cei doi s-au întâlnit pe teren cel mai recent la US Open, americanul ieșind învingător.

„Moda în afara terenului este ceva ce îmi place foarte mult, precum și faptul că am haine pe teren care simt că mi se potrivesc foarte bine, lucruri pe care chiar îmi place să le port pe teren. Este o companie care lucrează foarte îndeaproape cu mine pentru a face lucrurile așa cum trebuie și cum mă simt eu bine. A fost uimitor până acum”, a declarat recent Fritz, conform Town and Country.

Fritz a continuat și a declarat că moda în tenis devine tot mai importantă.

„Multor oameni le place să aibă un look de tenis, iar o mulțime de branduri au intrat și ele în asta. Funcționează pentru că sunt lucruri pe care le poți purta pentru a juca tenis și lucruri pe care le poți purta atunci când nu joci tenis, așa că funcționează pentru toate. Cu siguranță cred că moda în tenis devine din ce în ce mai importantă”, a mai declarat jucătorul american de tenis.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.