Stiri extrasport

Cine o înlocuiește pe Maria Iordănescu la pupitrul știrilor de sport de la Prima TV

+33 Foto
Alice Stroescu - noua prezentatoare de sport de la Prima

Articol de Laura Șoica  —  miercuri, 18 septembrie 2024

Alice Stroescu o să prezinte știrile de sport de la Prima TV începând cu această săptămână.

Alice Stroescu a fost prezentatoare de știri la Alpha News, iar acum a făcut pasul spre știrile de sport. O va înlocui pe Maria Iordănescu. Fiica lui Anghel Iordănescu a făcut un pas în spate, declarând că vrea să petreacă mai mult timp cu familia.

Alice Stroescu, noua prezentatoare de știri sport de la Prima TV

Alice a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că o să fie noua prezentatoare de sport la jurnalele Focus de la Prima TV.

Prezentatoare a dezvăluit cum a ajuns să profeseze în această meserie și în plus a declarat că nu și-a dorit asta de când a fost mică.

„Eu atuci când eram mică nu mi-am dorit să ajung la televizor. Eu habar nu aveam ce îmi doresc, dar cumva pare că mama mea ştia, şi, parcă numele mi-a fost și predestinat. Mama admira, înainte ca eu să mă nasc, o prezentatoare pe nume Alice. Și atât de mult îi plăcea de ea încât și pe mine m-a botezat astfel. Ani mai târziu, eu, Alice Stroescu, am ajuns să prezint ştirile. 

Nu ştiu prea multe despre mine. Aflu lucruri noi în fiecare zi iar asta e fascinant. Ce ştiu sigur însă e că îmi place mult iubirea şi iubesc să fiu în faţa camerelor, iubesc platourile, iubesc natura, iubesc oamenii, iubesc animalele. Pentru mine jurnalismul e ca un microb, m-am lăsat «infectată» şi nu vreau să mai scap de el.

Într-un fel, Prima TV e motivul pentru care am făcut primul pas ca să intru în lumea televiziunii. În timpul pandemiei mă uitam la TV şi o vedeam pe prietena mea, proaspăt angajată, cum dădea live-uri de pe teren, la Focus 18. Atunci mi-am zis «E clar, simt că asta trebuie să fac». Şi asta am făcut.

Din acel moment a început o călătorie de 4 ani care acum m-a adus aici, la voi în redacţie, şi unde am cunoscut o echipă dedicată, relaxată, şi mai presus de toate, o echipă formată din oameni”, a declarat Alice Stroescu, potrivit Pagina de Media.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.