Liga 1

Gloria Buzău a mai reușit un transfer

Alessandro Ciranni/ Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  miercuri, 18 septembrie 2024

Gloria Buzău a anunțat oficial transferul fundașului lateral Alessandro Ciranni (28 de ani).

Gloria Buzău nu a început prea bine sezonul în Superligă. Echipa nou promovată este pe ultimul loc în clasament cu 6 puncte acumulate în 9 etape.

Gloria Buzău l-a transferat pe Alessandro Ciranni

Gloria Buzău a anunțat azi transferul oficial al fundașului în vârstă de 28 de ani, Alessandro Ciranni.

Fotbalistul de 28 de ani este cotat cu 500.000 de euro pe Tranfermarkt. În toată cariera, Alessandro Ciranni a valorat cel mai mult în 2021, atunci când valora 1,6 milioane de euro.

De la începutul carierei, fundașul a mai jucat la Genk U21, MVV Maastricht, Fortuna Sittard, Mouscron și Zulte Waregem.

Fotbalistul este liber de contract din iulie după despărțirea de Zulte Waregem

Alessandro Ciranni prezentat oficial la Gloria Buzău

„Bine ai venit, Alessandro Ciranni. Gloria Buzău a reuşit să obţină semnătura fundaşului Alessandro Ciranni, jucător în vârstă de 28 de ani care a evoluat ultima oară la Zulte Waregem, în Challenger Pro League din Belgia.

Cu o înălțime de 1,72 m, fundaşul belgian cu origini italiene s-a remarcat prin calitățile sale tehnice și versatilitatea în defensivă, având și o experiență considerabilă în ligile din Belgia și Olanda. De-a lungul carierei sale, a evoluat pentru echipe precum Zulte Waregem, Royal Excel Mouscron și Fortuna Sittard.

Acesta poate evolua atât ca fundaș lateral, cât și ca aripă dreaptă. Alessanro Ciranni are și patru meciuri sub tricolorul țării sale, toate la echipa de tineret. În sezonul 2023-2024, Ciranni a jucat 24 de meciuri în Challenger Pro League (a doua ligă din Belgia), contribuind cu un gol și patru pase decisive la evoluția echipei sale, acumulând un total de 1.888 minute pe teren.

A mai avut sezoane unde a evoluat constant în Jupiler Pro League (prima ligă belgiană), cu 27 de meciuri în 2022-2023 și 31 de meciuri în 2020-2021. De asemenea, a mai evoluat în prima ligă din Olanda, acolo unde a bifat 17 partide”, a transmis Gloria Buzău, pe rețelele sociale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.