Liga Campionilor

Sparta Praga primește vizita lui Atletico Madrid și Inter în Champions League, dar Mihai Stoica afirmă: „Noi avem meciuri mai interesante acasă decât ei”

Mihai Stoica

Articol de Laura Șoica  —  miercuri, 18 septembrie 2024

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, este de părere că Sparta Praga nu are adversari așa interesanți în Champions League, precum echipa „roș-albastră”.

FCSB a fost eliminată de Sparta Praga în turul 3 din Champions League, scor 3-4 la general. Acum, echipa lui Becali este în grupele Europa League, iar formația din Cehia este în continuare în Liga Campionilor. Sparta a debutat cu un impresionant 3-0 împotriva lui RB Salzburg.

Mihai Stoica: „Noi avem meciuri mai interesante acasă decât Sparta Praga”

Mihai Stoica a declarat că FCSB are meciuri mai interesante acasă în Europa League, decât Sparta Praga.

FCSB le întâlnește pe teren propriu pe RFS, Midtjylland, Olympiacos și Manchester United. Sparta primește vizita celor de la Salzburg, Brest, Atletico Madrid și Inter Milan.

„Mă uitam la Sparta Praga ce meciuri are. Păi, noi avem meciuri mai interesante acasă decât Sparta Praga. Noi jucăm cu Manchester United, care bate tot ce miscă.

Jucăm cu Olympiakos, care e deţinătoare de trofeu european. Ei joacă acum cu Salzburg, joacă cu Brest. Brest e echipă de care oamenii nu ştiu de unde e, nu e Dinamo Brest din Belarus.

După joacă cu Inter şi Atletico, dar nici Inter şi Atletico nu sunt nume gigantice. Nu venea nimeni să vadă Inter la noi. Dacă noi puneam preţurile de la United la Inter, aveam stadionul gol. Nu există comparaţie. Manchester United se luptă cu Real Madrid, ca valoare a brand-ului", a spus Mihai Stoica la Primasport

În deplasare, FCSB joacă împotriva celor de la: PAOK, Rangers, Hoffenheim și Qarabag. Sparta merge în deplasare la Stuttgart, Manchester City, Feyenoord și Bayer Leverkusen.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.