Stranieri

Radu Drăgușin, făcut praf în presa din Anglia după Coventry - Tottenham 1-2: „Părea ruginit” » Nota primită de român

Radu Drăgușin în Coventry - Tottenham / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  joi, 19 septembrie 2024

Radu Drăgușin (22 de ani) nu a reușit să profite de șansa pe care a primit-o de la antrenorul Ange Postecoglou de a fi integralist în Coventry - Tottenham 1-2, meci contând pentru 16-imile Cupei Ligii Angliei. Internaționalul român a greșit la golul prin care oaspeții au deschis scorul, iar presa engleză i-a acordat doar nota de trecere pentru evoluția sa.

În minutul 63, divizionara secundă din Anglia de deschis scorul prin Thomas-Asante din centrarea lui Bassette. Drăgușin nu a putut nici să fie aproape de adversarul său pentru a-i bloca centrarea, nici să se poziționeze pe linie cu colegii săi din apărare pentru a-l menține în ofsaid pe Thomas-Asante.

Radu Drăgușin, taxat în presa engleză pentru evoluția sa din Coventry - Tottenham 1-2

Jurnaliștii englezi nu au trecut cu vederea faza care ar fi putut să ducă la eliminarea celor de la Spurs din Cupa Ligii Angliei, astfel încât i-au acordat fundașului central român doar nota 5.

Radu Drăgușin 5. Ocazional tremura când avea mingea în fața presiunii lui Coventry și părea ruginit”, a scris standard.co.uk.

Radu Drăgușin: Românul s-a chinuit să țină pasul cu Bassette, care a tras peste poartă, în minutele de dinainte de pauză. 5”, a notat și spurs-web.com.

VIDEO. Rezumatul meciului Coventry - Tottenham (1-2)

Nu a fost cel mai slab de pe teren

De menționat însă că niciuna dintre publicații nu l-a considerat pe Drăgușin cel mai slab jucător de pe teren din trupa lui Ange Postecoglou.

The Standard a evaluat prestația atacantului Timo Werner cu 3, iar pe cea a portarului Fraser Forster cu 4.  Spurs Web a avut o părere chiar mai proastă despre Werner, pe care l-a notat cu 2.

Calificare dramatică în optimile Cupei Ligii Angliei

În cele din urmă, Tottenham a reușit să o învingă pe Coventry și să își asigure prezența în optimile Cupei Ligii Angliei.

Spence (88’) și Johnson (90+2’) au salvat-o pe Spurs, prin golurile lor din finalul partidei, de o eliminare în fața ocupantei locului 14 din Championship. Nord-londonezii se află pe poziția a 13-a în Premier League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.