Liga 1

Incredibil: CCA a reclamat un fotbalist care s-a plâns de arbitraj! » Acesta riscă o suspendare-record

+44 Foto
Kyros Vassaras, șeful CCA

Articol de Laura Șoica  —  joi, 19 septembrie 2024

Christopher Braun (33 de ani), fundașul dreapta de la Rapid, a fost reclamat de către Comisia Centrală a Arbitrilor, după meciul cu Dinamo, scor 1-1.

La finalul meciului Rapid - Dinamo, 1-1, Christopher Braun a avut o declarație dură la adresa arbitrajului:

„Cred că meritam să câștigăm. Nu am văzut bine faza în care s-a dictat penalty, însă arbitrajul a fost o glumă nenorocită. Dacă voi vorbi mai mult, voi avea probleme, însă arbitrajul a fost o glumă. Arbitrul a făcut mai multe greșeli”, a fost declarația fotbalistului.

CCA l-a reclamat pe Christopher Braun

Christopher Braun a fost reclamat de către Comisa Centrală a Arbitrilor după declarațiile făcute la finalul meciului cu Dinamo.

Acesta este un caz unic în care jucătorul este reclamat, deși, în timp, au fost și alți jucători și antrenori care au criticat arbitrajele.

Comisia de Disciplină a anunţat că dosarul în care Braun a fost reclamat de CCA a rămas în pronunțare.

Braun poate fi suspendat între 4 și 8 etape

Astfel, fundașul poate primi o pedeapsă între 4 și 8 meciuri suspendare, conform articolului 52, din Regulamentul Disciplinar.

Christopher Braun, în meciul cu Cluj

Articolul 52 din Regulamentul Disciplinar spune referitor la sancționarea declarațiilor sau a comportamentelor jignitoare: „Dacă autorul este jucător sau antrenor, membru al echipei tehnice ori oficial cu statut de angajat al clubului, cu suspendare de la 4 la 8 jocuri și, respectiv, de la 8 la 12 jocuri, în caz de recidivă.”

Rapid, început slab de sezon

Rapid are doar o victorie în primele 9 meciuri disputate în acest sezon. Echipa din Giulești este pe locul 11 cu 9 puncte obținute, la distanță de 12 puncte față de primul loc din clasament.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.