Liga 1

Are 40 de meciuri în Liga Campionilor și pune tunurile pe Gigi Becali: „E ca la poker, arată cărțile!” + Remarcat clar de la FCSB: „E cel mai bun! Poate să facă pasul la o echipă mai mare”

Gigi Becali / FOTO: Ionuţ Iordache (GSP)

Articol de Alberto Boțoghină  —  joi, 19 septembrie 2024

Tiberiu Ghioane, om cu aproape 40 de meciuri jucate în UEFA Champions League, acolo unde i-a înfruntat pe Ronaldo, Zidane, Cristiano Ronaldo sau Lewandowski, are un remarcat clar din SuperLigă! Întrebat despre cel mai bun mijlocaș din fotbalul nostru, fostul jucător al lui Dinamo Kiev n-a stat deloc pe gânduri. În același timp, Ghioane e de părere că influența lui Gigi Becali dăunează multor jucători de la FCSB.

Într-o intervenție telefonică la EURO GSP, Tiberiu Ghioane l-a remarcat pe Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB.

Fostul internațional îl vede pe Olaru capabil să facă următorul pas, spre o echipă mult mai importantă.

„Ți se pare că avem un mijlocaș adevărat, pe care să te poți baza cu adevărat, în fotbalul românesc?”, a fost întrebarea la care Tiberiu Ghioane a răspuns imediat: Darius Olaru! Din campionatul nostru, Olaru mi se pare că este cel care poate să facă pasul la o echipă mai mare! Îmi e greu să spun de ce jucătorii noștri nu reușesc să plece mai devreme afară, a spus Ghioane, care crede că și influența lui Gigi Becali afectează traiectoria fotbaliștilor de la FCSB.

„Gigi Becali face foarte mult rău!”

La FCSB e o situație specială, cu patronul care se joacă de-a antrenorul, așa cum ne place tuturor să fim antrenori. La Gigi Becali problema e că e ca la un joc de poker unde își arată cărțile adversarului. Își face mult rău! Cred că dacă ar fi mai moderat ar avea mai mult succes!”, a spus Ghioane, la EURO GSP.

Tiberiu Ghioane a fost format de FC Brașov, dar a jucat doar un singur meci pentru brașoveni în prima ligă, fiind cumpărat imediat de Rapid.

Tiberiu Ghioane, pe vremea când evolua pentru Dinamo Kiev. Foto: Imago

În 2001, Ghioane a fost transferat de Dinamo Kiev, formație pentru care a evoluat timp de 10 ani. În Ucraina, mijlocașul român a câștigat de 4 ori campionatul cu Dinamo Kiev, iar la capitolul trofee se mai adaugă trei cupe și o supercupă. S-a retras în 2011, la 30 de ani, după ce i-a expirat angajamentul cu trupa din Kiev.

  • EURO GSP, cu Alberto Boțoghină și Narcis Drejan, poate fi urmărită în fiecare marți și miercuri, de la 21:45, în serile cu meciuri din Liga Campionilor, pe gsp.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, pe canalul de Youtube și de Tiktok al GSP, dar și pe frecvențele Radio Sport Total FM! Emisiunea este produsă de Andreea Visu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.