Liga 1

Probleme mari pentru Petrolul înaintea meciului cu FCSB » Cu ce se confruntă Mehmet Topal

Mehmet Topal, antrenorul celor de la Petrolul, foto: Imago

Articol de Justin Gafiuc  —  joi, 19 septembrie 2024

Mehmet Topal, antrenorul Petrolului, se confruntă cu o răceală foarte puternică și ar putea lipsi de pe banca ploieștenilor la derby-ul cu FCSB.

FCSB - Petrolul se joacă sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:30. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro.

Mehmet Topal se confruntă cu o răceală foarte puternică și ar putea rata meciul cu FCSB

„Mehmet Topal are o răceală foarte puternică, abia a venit zilele astea la antrenamente, dar după fiecare ședință de pregătire merge la o clinică din Ploiești, inclusiv pe perfuzii, ca să se pună pe picioare.

Mehmet Topal este foarte slăbit din cauza virozei, dar în principiu va fi prezent la meciul cu FCSB, dacă nu o i se va agrava starea de sănătate”, au afirmat surse din cadrul clubului pentru GSP.ro.

Petrolul a transferat ieri un fundaș din Ligue 2

Petrolul Ploiești a oficializat transferul lui Yohan Roche (27 de ani), fundaș central francez, care reprezintă Beninul la nivel internațional.

Stoperul francez are și cetățenie franceză și a evoluat în Ligue 2, eșalonul secund din Franța.

Fundașul din Benin a semnat cu Petrolul din postura de jucător liber de contract, după ce în această vară și-a încheiat colaborarea cu QRM, formație din al treilea eșalon al Franței.

Roche și-a început cariera la FC Villefranche, iar în iarna anului 2017 a ajuns la echipa a doua a celor de la Stade Reims, iar după 6 luni a fost promovat la echipa mare. În acel moment, echipa franceză evolua în Ligue 2.

După un an petrecut la Reims, fundașul a fost împrumutat un an la Rodez. Francezii de la Rodez au fost mulțumiți de serviciile sale și l-au legitimat permanent în 2019 pe gratis. După doi ani petrecuți la Rodez, a semnat cu Adanaspor, unde a mai jucat doi ani.

Pe 15 martie 2023 Roche a rămas liber de contract timp de 4 luni. În iulie 2023, Yohan a semnat cu QRM, formația franceză din Liga 3. Pentru naționala Beninului are 11 meciuri și 1 gol marcat.

Fundașul născut la Lyon are cele mai meciuri pentru Rodez, 6 9. Pentru Adanaspor a fost cel mai prolific. La formația turcă a marcat 4 goluri în 50 de meciuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.