Liga 1

Ultimele informații de la Dinamo » Ce vești a primit Kopic

Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 19 septembrie 2024

Dinamo a plecat spre Galați pentru meciul de mâine seară cu Oțelul (ora 21:00). Pe lângă Politic, despre care GSP.ro a informat de ieri că va face parte din lotul „câinilor”, mai sunt Boateng și Opruț, dintre cei ce au absentat la victoria cu Slobozia (1-0).

Dinamo are meci la Galați în etapa a 10-a a Superligii. Meciul cu Oțelul este vineri seară de la ora 21:00. Este una dintre confruntările tari din această rundă. Trupa lui Dorinel Munteanu este una dintre cele două formații neînvinse în acest start de sezon, alături de U Cluj.

Pe lângă Politic, Boateng și Opruț fac parte din lotul dinamovist deplasat la Galați

Dinamoviștii au plecat spre Galați pentru meciul cu Oțelul de mâine. Zeljko Kopic a primit și vești bune: pe lângă Dennis Politic, de care știa că este apt pentru această etapă, alți doi fotbaliști din cei opt indisponibili la partida cu Slobozia (1-0) sunt în lotul deplasat la malul Dunării.

Kennedy Boateng și Raul Opruț au făcut și ei deplasarea la Galați, sunt în lot, conform informațiilor GSP. De văzut care dintre cei trei jucători reveniți în lot vor fi în primul 11 contra echipei lui Dorinel Munteanu.

Oameni de bază la Dinamo în acest sezon

Politic a avut un început foarte bun de sezon. A marcat 3 goluri în 5 meciuri, însă o accidentare la bicepsul femural în meciul cu Iași i-a dat bătăi de cap. Nu a mai evoluat în partidele cu Rapid, Craiova, U Cluj și Slobozia, pierzând și o eventuală convocare la prima reprezentativă pentru meciurile cu Kosovo și cu Lituania.

Boateng și Opruț au făcut și ei parte din nucleul de forță al „câinilor” în startul campionatului, pierzând doar ultima etapă, cu Unirea Slobozia. Africanul s-a accidentat la jocul echipei naționale a celor din Togo. Opruț a resimțit dureri, a fost doar spectator vinerea trecută.

În momentul în care cei trei vor fi din nou apți sută la sută, ei vor fi în primul 11, fără discuții.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.