Stiri extrasport

Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 19 septembrie 2024

Shaquille O'Neal (52 de ani), legenda din NBA, este implicat în controversa momentului în Statele Unite ale Americii.

La începutul acestei săptămâni, influencerul Maria Ozuna Teachey a publicat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de un bărbat mult mai înalt decât ea, care seamănă cu celebrul Shaquille O'Neal. Bărbatul neidentificat o îmbrățișează în fața unei oglinzi, iar tot Internetul a luat foc.

GALERIE FOTO. Shaquille O'Neal susține că nu este în fotografie

+19 Foto
Poza buclucașă cu Shaquille O’Neal / FOTO: Montaj @SportBible

Umerii și capul bărbatului erau în afara cadrului, ceea ce a dat start speculațiilor cu privire la identitatea lui, mai ales după descrierea postată de Teachey: „Noi, fără nicio scuză. Puteți ghici ale cui sunt picioarele? Te iubesc!”.

Teachey are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram, iar fotografia s-a viralizat pe rețelele de socializare. Fanii s-au grăbit să afirme faptul că bărbatul era Shaquille O'Neal, de patru ori campion în NBA. El a jucat pentru echipe precum Los Angeles Lakers sau Miami Heat.

Shaquille O'Neal, ajuns la 52 de ani, a negat că el este bărbatul din fotografie: „Nu, nu sunt eu”. Ulterior, Shaq a postat un videoclip pe contul lui de Instagram alături de 5 femei, cu descrierea: „Care este iubita mea? Stați liniștiți, vă voi spune eu cine e femeia mea”.

Teachey a șters între timp postarea de pe Instagram, dar aceasta este încă disponibilă pe Facebook. Mai mult, americanca a amplificat speculațiile. A distribuit o imagine cu un bărbat întins pe canapea, dar și de la un eveniment unde numele lui O'Neal era menționat.

+19 Foto
Poza buclucașă cu Shaquille O’Neal / FOTO: Montaj @SportBible

Shaq a fost căsătorit cu Shaunie Henderson, fondatoarea și CEO-ul companiei Amirah, Inc., care produce emisiunea Basketball Wives. Cei doi au fost căsătoriți timp de nouă ani, până la divorțul din 2011.

Cuplul are cinci copii împreună: Shareef, Amirah, Me'arah, Shaqir și pe fiul vitreg Myles B. O'Neal, dintr-o relație anterioară a lui Shaunie.

Shaquille O'Neal a fost unul dintre cei mai buni baschetbaliști din lume în anii 1990-2000. Shaq a terminat cariera cu 4 inele de campion NBA.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.