Campionate

Jude Bellingham și Vinicius Junior, invidioși pe salariul lui Kylian Mbappe » Decizia lui Florentino Perez

Articol de David Marinescu  —  vineri, 20 septembrie 2024

Venit gratis în această vară după ce și-a încheiat contractul cu PSG, Kylian Mbappe primește un salariu de 30 milioane de euro anual la Real Madrid și a devenit cel mai bine plătit jucător al madrilenilor.

Aceasta este suma standard impusă de Florentino Perez pentru vedetele clubului. În ultimii ani, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Eden Hazard au avut contracte asemănătoare.

Florentino Perez a decis să le ofere lui Vinicius și Bellingham același salariu ca al lui Mbappe

Până să ajungă Kylian Mbappe la Real Madrid, Vinicius Junior și Jude Bellingham erau cei mai bine plătiți jucători ai clubului, având fiecare un salariu de 20 milioane de euro pe an.

Potrivit presei spaniole, Florentino Perez a decis să le ofere câte 10 milioane de euro în plus lui Bellingham și Vinicius pentru a evita orice conflict între cele trei staruri. Astfel, toți cei trei galactici vor încasa același salariu anual.

Kylian Mbappe, gol la debutul în Liga Campionilor pentru Real Madrid

Real Madrid a avut nevoie de mai puțin de 25 de secunde în repriza secundă cu Stuttgart pentru a debloca tabela. Totul a plecat de la pasa senzațională a lui Tchouameni din propria jumătate, la care Mittelstadt, plasat îndoielnic, nu a putut interveni. Rodrygo a avansat până în careul advers cu mingea la picior și l-a servit în fața porții goale pe Kylian Mbappe, care a îndeplinit o formalitate.

Los blancos au continuat să fie prijemdioși, Vinicius a lovit bara, apoi oaspeții au reluat raidurile cu care înghețaseră tribunele în prima parte a jocului. Două șuturi pe poarta lui Courtois, ambele blocate de belgian. Thibaut nu a mai avut ce face la lovitura de cap a lui Undav, '68, care l-a prins pe contre-pied și a egalat la 1.

Ancelotti a mutat, l-a trimis pe teren pe Luka Modric, iar croatul a oferit pasa decisivă la golul care avea să aducă descătușarea, centrând perfect din corner pentru lovitura de cap a lui Antonio Rudiger ('83).

Scorul final l-a stabilit Endrick în minutul 5 al prelungirilor, cu un șut în forță din afara careului mare. Nubel a fost pe direcția balonului, dar nu l-a putut împiedica să zguduie plasa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.