Liga 1

Giovanni Becali, sunat pentru noua „perlă” a Farului: „Le-am zis că Hagi cere un milion și procente!”

Ioan Becali și Gică Hagi, imagine din arhiva GSP

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 20 septembrie 2024

Ioan Becali (72 de ani) a anunțat, la „Prietenii lui Ovidiu”, că Iustin Doicaru (17 ani, aripă dreaptă) va fi următorul fotbalist tânăr pe care Gică Hagi (59) îl va vinde în schimbul unei sume importante.

În dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia, Ioan Becali a spus că mai multe cluburi din străinătate s-au interesat de Iustin Doicaru. Acesta le-a răspuns că Gică Hagi cere un milion de euro în schimbul tânărului fotbalist.

EXCLUSIV. Gică Hagi, despre Iustin Doicaru: „Mi-l cere multă lume din străinătate, le-am zis că Hagi cere un milion pe el”

„Hagi are un copil, un atacant care se cheamă Doicaru, e născut în 2007. E un copil pe care mi-l cere multă lume din străinătate. Le-am zis că Hagi cere un milion pe el, plus procente. Asta înseamnă”, a spus Ioan Becali la „Prietenii lui Ovidiu”.

În acest start de sezon, Doicaru a intrat pe parcurs în 8 partide din Superligă și a strâns în total 152 de minute. Tânărul fotbalist nu a contribuit decisiv la nicio reușită.

A debutat pentru Farul pe 26 octombrie 2023, într-o remiză cu UTA Arad, scor 2-2. De atunci, a strâns în total 12 partide pe prima scenă a fotbalului românesc.

Gică Hagi, despre tânărul Iustin Doicaru: „Se aseamănă foarte mult cu Denis Alibec”

În urma cu mai bine de un an, Gică Hagi spunea că Iustin Doicaru se aseamănă foarte mult cu Denis Alibec.

„Sunt doi jucători pe care deja cred că îi cunoașteți. S-a vorbit despre ei. Iustin Doicaru și Alexandru Stoian, născuți în 2007, pe care o să îi vedeți cu siguranță la anul. E clar că nu vorbesc gratuit.

Sunt atacanți amândoi. Unul care seamănă cu Alibec foarte mult, Doicaru, și care e tot din Mangalia. Seamănă și la fizic, seamănă mult cu el. Să vedem dacă o să aibă o carieră mai bună ca a lui Denis Alibec”, spunea Gică Hagi.

Iustin Doicaru, în acțiune, în meciul România U16 - Mexic U16, de la turneul Mointaigu // FOTO: Instagram

Nu știu ce face Hagi, dar îi găsește. M-a uimit acest băiat, prin versatilitatea de care dă dovadă la vârsta asta. Poate juca atacant central, și o face bine, cu spatele la poartă, caută contactul cu adversarul. Nu-i este frică, știe să pivoteze și să întoarcă cu fundașul în spate, nu pierde mingea. Scoate faulturi, dezvoltă jocul, leagă echipa de el. Chiar mi-a lăsat o impresie excelentă, atât ca 9 clasic, cât și ca jucător de bandă

- Viorel Moldovan, despre Doicaru, în aprilie 2023

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.