Nationala

Daniel Pancu a anunțat lista preliminară pentru decisivele cu Muntenegru și Elveția

Daniel Pancu (47 de ani), selecționerul naționalei de tineret a României, a anunțat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Muntenegru (11 octombrie) și Elveția (15 octombrie).

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 20 septembrie 2024

Daniel Pancu (47 de ani), selecționerul naționalei de tineret a României, a anunțat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Muntenegru (11 octombrie) și Elveția (15 octombrie), din preliminariile Euro 2025.

Înaintea ultimelor două partide din Grupa E de calificare la Campionatul European de Tineret din 2025, România ocupă locul 3, cu 16 puncte, sub Finlanda și Elveția.

Pentru a se califica la al 4-lea European Consecutiv, elevii lui Pancu au nevoie și de un joc al rezultatelor favorabil. România trebuie să obțină cu cel puțin un punct mai mult decât Finlanda sau Elveția, pentru a fi sigură de locul al doilea. Merg la Euro și cele mai bune 3 echipe care termină pe locul doi în grupa de calificare.

6 stranieri pe lista lui Daniel Pancu pentru meciurile cu Muntenegru și Finlanda

Daniel Pancu a convocat pe lista preliminară 6 tineri fotbaliști români care evoluează la cluburi din străinătate:

Portarul Răzvan Sava (Udinese / Italia), fundașul dreapta Tony Strata (AC Ajaccio / Franța), fundașul central Ümit Akdağ (Toulouse FC / Franța), mijlocașul ofensiv Marius Corbu (APOEL Nicosia / Cipru), extrema Rareș Ilie (OGC Nice / Franța) și atacantul Rareș Burnete (US Lecce / Italia).

Selecționerul va anunța ulterior care dintre aceștia vor fi convocați și pe listă finală, alături de jucătorii care evoluează în campionatul intern.

Clasamentul în grupa României u21
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.