Campionate

Probleme pentru Arne Slot înaintea etapei din Premier League

Articol de Alexandru Stanciu  —  vineri, 20 septembrie 2024

Arne Slot, antrenorul lui Liverpool, are probleme înaintea meciului cu Bournemouth din etapa a cincea din Premier League. Portarul Alisson este incert. Brazilianul a fost titular în meciul cu AC Milan, din prima etapă din Liga Campionilor, câștigat de Liverpool cu scorul de 3-1 pe San Siro.

Liverpool o întâlnește pe Bournemouth sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 17:00 pe Anfield Road.

Alisson este incert pentru meciul cu Bournemouth

Anunțul că Alisson este incert pentru meciul cu Bournemouth a fost făcut chiar de antrenorul Arne Slot.

„Alisson este incert pentru meciul următor. Vom vedea cum se va antrena astăzi. Are o mică problemă la un mușchi și ne gândim dacă vom risca în meciul de mâine. Nu s-a accidentat în duelul cu AC Milan, accidentarea era de dinainte și a început să fie din ce în ce mai intensă”, a declarat Arne Slot, potrivit dailymail.uk.

Harvey Elliott este o altă absență a „cormoranilor”, după ce s-a accidentat la echipa U21 a naționalei Angliei în această lună.

Caoimhin Kelleher are șanse mari să fie titular în premieră în acest sezon

Caoimhin Kelleher ar putea debuta în acest sezon de Premier League. Irlandezul este rezerva lui Alisson, dar sezonul trecut a apărat în 26 de meciuri.

În total, Kelleher are 15 meciuri apărate în Premier League și a afirmat în această vară că ar părăsi-o pe Liverpool pentru a merge la o echipă unde va fi titular.

Liverpool l-a achiziționat în această pe vară pe Giorgi Mamardashvili, portar georgian de la Valencia. „Cormoranii” au plătit 35 de milioane de euro pentru „senzația de la EURO”, dar l-au lăsat să joace sub formă de împrumut la „lilieci” și în acest sezon.

Celălalt transfer al acestei veri al lui Liverpool este Federico Chiesa, care a bifat un singur minut până acum, cu AC Milan, când l-a înlocuit pe Mohamed Salah în prelungiri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.