Stranieri

Englezii au aflat » Când va fi Radu Drăgușin titular la Tottenham: „Acum e șansa lui”

Radu Drăgușin. Foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 20 septembrie 2024

Radu Drăgușin (22 de ani), fundașul lui Tottenham, este anunțat titular la echipa londoneză în Europa League.

Spurs debutează în Europa League pe 26 septembrie, cu Qarabag, iar Drăgușin e văzut titular la Tottenham de presa engleză. Jurnaliștii britanici văd în campania din Europa League șansa românului de a-i lua locul în echipă lui Romero.

Stoperul argentinian e titular în cele mai importante meciuri, alături de Mickey Van de Ven. Drăgușin a jucat din primul minut cu Coventy, în Cupa Ligii Angliei, și e anunțat om de bază în Europa League.

Radu Drăgușin, anunțat titular la Tottenham în Europa League

„Radu Drăgușin a trebuit să fie răbdător pentru o șansă la Spurs până acum, și va vedea această competiție ca pe o șansă de a obține titularizări regulate și de a-i da lui Ange dureri de cap în privința alegerii titularilor de bază.

Cristian Romero a părut destul de o apatic în acest sezon, iar aceasta este ocazia perfectă pentru a-l odihni și a-i da cheile lui Drăgușin”, au scris englezii de la Hotspur HQ.

Până la meciul cu Qarabag, Spurs joacă cu Brentford în Premier League, sâmbătă de la ora 17:00. Drăgușin e anunțat rezervă, titulari în centrul apărării ar urma să fie Romero și Van de Ven.

Tottenham va juca în Europa League cu Qarabag, Ferencvaros, Alkmaar, Galatasaray, Roma, Rangers, Hoffenheim și Elfsborg. Radu nu a jucat niciodată în Europa League, are un meci în Champions League, la Juventus, în 2020-2021.

Drăgușin are două meciuri pentru Tottenham în acest sezon, unul în Premier League, 1-2 cu Newcastle, și unul în Cupa Ligii, 2-1 cu Coventry.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.