Liga 1

Ișfan a rupt blestemul în Superliga cu un supergol » Incredibil de când nu mai marcase

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 20 septembrie 2024

Alexandru Ișfan, mijlocașul ofensiv de la Gloria Buzău, a marcat în Superliga după aproape doi ani. El nu mai punctase din decembrie 2022, de pe vremea când juca la FC Argeș. Acum, în septembrie 2024, a înscris în remiza cu Botoșani, scor 3-3.

De atunci, Ișfan a mai evoluat la Universitatea Craiova și Petrolul, fără să marcheze. A reușit să rupă blestemul la al 8-lea meci la Gloria Buzău. Cu Botoșani, scor 3-3, el a egalat în prelungiri, cu un șut plasat superb de la marginea careului, cu piciorul stâng. Mingea s-a dus direct la vinclu.

Ișfan marcase ultima dată în decembrie 2022, în remiza celor de la FC Argeș cu CS Mioveni, scor 2-2. La Craiova a bifat 27 de partide fără gol marcat, iar la Petrolul a evoluat în 18 meciuri fără să înscrie.

Alexandru Ișfan: „Fotbalul e imprevizibil”

După meciul de la Botoșani, Ișfan s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa lui nu a câștigat.

„Suntem dezamăgiți, simțeam că putem lua 3 puncte. Fotbalul e imprevizibil, te poate surprinde oricum. Simțeam că puteam câștiga. E un punct muncit până la urmă și e bun.

Fotbalul e imprevizibil, puteam să facem 2-0 și făceau ei 3-2. Fotbalul e frumos, a fost frumos pentru spectatori”, a declarat Alexandru Ișfan, la Prima Sport 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.