Liga 1

Budescu, după ce a marcat pentru Gloria Buzău: „Am trecut printr-o perioadă mai delicată” + Ce a spus despre o posibilă convocare la națională

Constantin Budescu

Articol de Laura Șoica  —  vineri, 20 septembrie 2024

Constantin Budescu (35 de ani), mijlocașul ofensiv de la Gloria Buzău, a vorbit la finalul meciului cu FC Botoșani, scor 3-3.

Meciul din etapa cu numărul 10 a Superligii, dintre FC Botoșani și Gloria Buzău, s-a încheiat cu scorul de 3-3.

Pentru Gloria Buzău au marcat : Constantin Budescu (minutul 40), Matricardi (minutul 80) și Alexandru Ișfan (minutul 90+1).

Pentru FC Botoșani, marcatorii au fost Jaly Mouaddib (minutul 69), Aldair (minutul 74) și Ongenda (minutul 89).

Budescu, la finalul meciului cu FC Botoșani: „Puteam să avem  2 sau 3-0 la pauză și nu mai egalau”

Constantin Budescu, marcatorul primului gol al meciului, a fost mulțumit cu punctul obținut de echipa sa, dar este de părere că dacă reușea să marcheze mai mult în prima repriză, atunci poate FC Botoșani nu mai egala.

Mijlocașul a mai vorbit și despre o posibilă convocare la echipa națională.

„Am reușit să revenim și să obținem un punct. Puteam să avem 2 sau 3-0 la pauză și nu mai egalau. Sunt mulțumit. Am făcut o primă repriză bună și după am coborât.

La mine e mai greu să mai fiu convocat la națională, nu am avut prea multe convocări oricum, nici eu nu m-am mai gândit.

Am trecut printr-o perioadă mai delicată, dar acum mi-am revenit și sper să fac lucruri bune pentru echipa de club”, a declarat Constantin Budescu la finalul meciului.

Clasamentul actual al Superligii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.