Liga 1

Dorinel Munteanu a răbufnit: „La penalty-ul dat pentru Dinamo, arbitrul s-a bucurat mai mult decât spectatorii” + A amenințat jucătorii: „Voi lua măsuri drastice”

Dorinel Munteanu Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  vineri, 20 septembrie 2024

Dorinel Munteanu, antrenorul de la Oțelul Galați, a fost foarte nervos la finalul remizei cu Dinamo, scorul 1-1. A tăbărât cu vorbe grele pe jucătorii de la propria echipă, pe brigada de arbitri, dar și pe jurnaliști

Oțelul Galați a remizat cu Dinamo pe teren propriu în etapa cu numărul 10 a Superligii. Scorul final al partidei a fost 1-1.

După această remiză, Oțelul Galați ocupă locul 2 în clasamentul Superligii.

Dorinel Munteanu a „explodat”: „La noi a fost penalty, dar nu s-a dat”

Dorinel Munteanu nu a fost mulțumit de remiza obținută de echipa sa. Antrenorul a criticat dur arbitrajul și consideră că Dinamo a avut un penalty care nu era valabil, iar Oțelul trebuia să primească o lovitură de la 11 metri, însă nu i s-a acordat.

„Am pierdut două puncte importante, cred că jucătorii au început foarte bine cel puțin în prima repriză. Nu mai trebuie o săptămână să comentez prima repriză. Ne-am creat foarte multe ocazii și în repriza 2.

La penalty-ul acordat pentru Dinamo, arbitrul s-a bucurat mai mult decât spectatorii (n.r. - galeria dinamoviștilor). La noi a fost penalty, dar nu s-a dat. Nu sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor, care nu sunt la prima abatere. Aștept mai multă susținere de la public. 

Voi discuta cu antrenorul cu portarii să vedem ce s-a întâmplat la faza cu Iustin Popescu, fiindă a fost o fază ușoară. Toți jucătorii trebuie să fie concentrați, acum, după joc, nu pot să trag concluzii, dar voi lua măsuri foarte drastice. Oțelul a făcut o partidă bună azi. Am pierdut două puncte importante.

Săptămâna trecută l-am pierdut pe Nikola (n.r. - Stevanovic), acum s-a accidentat Cisse. Vor mai ajunge 4 sau 5 jucători noi. Am jucători pe care eu i-am adus în vară și nu sunt reposnsabili”, a declarat Dorinel Munteanu la finalul meciului.

Faza la care Dorinel Munteanu a cerut penalty în Oțelul - Dinamo

Faza la care Dorinel Munteanu a cerut penalty în Oțelul - Dinamo

Clasamentul actual al Superligii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.