Liga 1

„Au salvat clubul!” » Șeful de la CFR Cluj a intrat în direct și le-a adresat mulțumiri

Muhar și Bîrligea, doi jucători care au ajutat-o financiar pe CFR Cluj în urma transferurilor

Articol de Laura Șoica  —  sâmbătă, 21 septembrie 2024

Înaintea meciului cu Hermannstad de azi, Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a dezvăluit că situația financiară de la echipă era foarte grea atunci când a venit el, iar ultimele transferuri au ajutat mult.

CFR Cluj a vândut șase jucători în această vară. Aceștia sunt: Otele, Sava, Bîrligea, Muhar, Ajeti și Căbuz. Echipa a primit 10,35 milioane de euro în schimbul acestor transferuri.

Cristi Balaj: „Sunt multe echipe care ar vrea să vândă așa cum face CFR Cluj”

Balaj a declarat că unele transferuri au salvat clubul, deoarece Varga ar fi trebuit să bage mai mulți bani la echipă, dacă nu vindea acei jucători.

Președintele a afirmat că CFR Cluj va mai aduce și alți jucători, dar în iarnă.

„Campionatul este lung, noi am avut jocuri din 3 în 3 zile, pentru că am avut și meciuri în cupele europene, nu întâmplător echipele europene au avut probleme. Ne-a fost dificil, au fost foarte multe schimbări. Am fost obligați să facem transferuri, pentru a însănătoși situația financiară.

Vă dați seama ce am găsit când am venit la CFR Cluj. Nu contează cifrele, ideea e că se muncește. Sunt multe echipe care ar vrea să vândă așa cum face CFR Cluj. 

Unii jucători au salvat clubul, pentru că finanțatorul ar fi băgat și mai adânc mâna în buzunar. Asta se datorează antrenorilor care au fost și colegilor mei, care au știut să îi aleagă. Avem și acum un lot bun, probabil în iarnă vom mai aduce jucători, vom finisa lotul”, a declarat Cristi Baraj la Digi Sport Matinal.

Cristi Balaj: „Korenica ar fi vrut să vină să joace cu Hermannstadt, după înmormântarea tatălui”

Balaj a dezvăluit că Meriton Korenica nu va juca în meciul cu Hermannstadt, deoarece tatăl său a decedat.

A apărut și situația lui Korenica, care și-a pierdut tatăl. A decedat la doar 58 de ani. A făcut un AVC și, din păcate, nu mai este printre noi. Are înmormântarea. El și-ar fi dorit să încerce să ajungă azi în țară și să joace, după înmormântare. Oricât e mult ai iubi fotbalul, ești dărâmat în asemenea momente

- Cristi Balaj

Meciul dintre FC Hermannstadt și CFR Cluj, din etapa cu numărul 10 a Superligii, se va disputa azi, de al ora 18:30. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.