Liga 1

MM Stoica, după ce Becali a fost reclamat de CCA: „În 1989 au fost oameni care au murit pentru ca toată lumea să poată vorbi”

Gigi Becali și Mihai Stoica

Articol de Laura Șoica  —  sâmbătă, 21 septembrie 2024

Mihai Stoica a reacționat după ce a auzit că Gigi Becali a fost reclamat de CCA. Patronul de la FCSB a acuzat arbitrajul în meciul cu Hermannstadt, scor 2-0.

FCSB a pierdut meciul cu Hermannstadt de la finalul lunii august, iar Becali a fost nervos la finalul meciului din cauza arbitrajului.

„Nici Kovacs, nimeni, singurul pe care îl poți compara cu arbitrii de altădată ca șmecherie e Feșnic. Singurul care are șmecherie e Feșnic, are o perversitate de nedescris. Le dă pe față. Îl chemi pe ăla la VAR, e de o perversitate de neimaginat.

Nu există sistem corupt acum, sistemul e curățat. Există o prietenie. Tatăl lui e prieten la CFR Cluj, deci e împotriva noastră. Nu ai cum să îl dezlegi de ei, e legat cu lanțuri de CFR”, a fost declarația lui Becali atunci.

După această declarație, Becali a fost reclamat de CCA. Regulamentul spune că, în caz de recidivă, clubul de care aparține persona o să fie depunctat cu 3 puncte.

Mihai Stoica nu crede că FCSB o să fie depunctată

Mihai Stoica nu consideră că este caz de recidivă, deoarece Becali a mai avut probleme cu CCA în sezonul precedent, nu în acesta.

„Recidiva nu există, este prima dată sezonul ăsta, nu e în probaţiune. Nu am nicio problemă. Eu am fost foarte atent mereu şi tot am apărut în faţa unor instanţe disciplinare. Eu vreau să spun doar că la Sibiu s-a comis o eroare mare (n.r. meciul arbitrat de Feşnic).

Acum că unii declară şi nu sunt atenţi la ce cuvinte folosesc. În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca toată lumea să poată vorbi. Nu e ok să jigneşti, dar ... nu l-a jignit. Suntem mult prea sensibili", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.