Campionate

Lecce - Parma, duel din runda a 5-a în Serie A » Decizia în cazul lui Mihăilă + echipele probabile

Articol de Dragoș Petrescu  —  sâmbătă, 21 septembrie 2024

Lecce și Parma, echipele pregătite de Luca Gotti și Fabio Pecchia, se vor întâlni în această seară, de la ora 21:45, pe Stadio Via del Mare, într-un meci din etapa a 5-a a noului sezon de Serie A. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe PrimaSport 3 și DigiSport 3.

Lecce - Parma » LIVE de la ora 21:45

Lecce - Parma » Echipe probabile:

Lecce (4-2-3-1): Falcone - Guilbert, Gaspar, Baschirotto, Gallo - Ramadani, Pierret - Morente, Oudin, Dorgu - Krstovic
Antrenor: Luca Gotti

Parma (4-2-3-1): Suzuki - Del Prato, Balogh, Circati, Coulibaly - Bernabe, Hernani - Man, Sohm, Cancellieri - Bonny
Antrenor: Fabio Pecchia

Stadion: Stadio Via del Mare (Lecce)
Arbitru: Marco Guida

Lecce și Parma, vecine de clasament în Serie A

Cele două echipe au înregistrat câte o victorie, un rezultat de egalitate și două înfrângeri în primele 4 etape ale noului sezon de Serie A, acumulând astfel câte 4 puncte.

Lecce a pierdut în primele două etape (0-4 cu Atalanta și 0-2 cu Inter), urmând apoi o victorie (1-0 cu Cagliari) și un rezultat de egalitate (0-0 cu Torino).

De cealaltă parte, Parma a început sezonul cu un rezultat de egalitate (1-1 cu Fiorentina, gol marcat de Dennis Man), a urmat apoi victoria surprinzătoare împotriva celor de la AC Milan (2-1, cu același Man printre marcatori), iar în ultimele două etape, formația pregătită de Fabio Pecchia a pierdut ambele partide (1-2 cu Napoli și 2-3 cu Udinese).

Mihăilă, în lotul „cruciaților” pentru deplasarea de la Lecce

Internaționalul român s-a accidentat la ultima partidă de campionat, pierdută de Parma pe teren propriu împotriva celor de la Udinese.

Mihăilă a fost implicat într-un duel cu englezul Keinan Davis în minutul 88, în urma căruia mijlocașul român a acuzat dureri la genunchi și a fost înlocuit cu Drissa Camara.

Cu toate acestea, accidentarea suferită de fostul fotbalist al Craiovei nu este una gravă, iar Mihăilă a făcut deplasarea cu echipa pentru meciul din această seară, însă sunt șanse foarte mari să înceapă partida pe banca de rezerve, potrivit Gazzetei dello Sport.

În schimb, Dennis Man, cel mai bun jucător al Parmei din acest start de sezon, cu două goluri și un assist în primele patru etape, este anunțat din nou titular.

Clasament Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.