Liga 1

A semnat prelungirea chiar înainte de FCSB - Petrolul! Anunț oficial

Petrolul a anunțat prelungirea angajamentului cu stoperul Marian Huja (stânga) // foto: Imago Images

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 21 septembrie 2024

Petrolul a anunțat prelungirea angajamentului cu stoperul Marian Huja, 25 de ani, până în vara lui 2026. Vestea oficializată pe canalele de comunicare ale clubului i-a mulțumit pe fani, fix înaintea partidei de diseară cu campioana României, FCSB.

Marian Huja, 25 de ani, este unul dintre cei mai buni și mai iubiți jucători ai Petrolului. Tocmai de aceea vestea prelungirii contractului fundașului cu ploieștenii, până în vara lui 2026, i-a bucurat foarte mult pe suporterii „găzarilor”. Care au oferit un feed-back pozitiv pe rețelele de socializare, după anunțul oficial.

Clubul risca să-l piardă gratis pe Huja în 2025! Mai ales că nu duce lipsă de oferte. Și Marian a arătat înțelegere, prelungindu-și acordul personal cu Petrolul.

Marian Huja este văzut ca un fotbalist important al Petrolului. Diseară, bifează meciul 100 pentru „lupi”!

Petrolul Ploiești a oficializat noul angajament chiar în ziua partidei cu FCSB (diseară, ora 21:30). Acolo unde Huja este anunțat ca titular în formația galben-albaștrilor.

„Marian Huja continuă cu Petrolul Ploiești! Jucătorul a semnat, astăzi, un nou angajament cu clubul nostru, prelungindu-și, astfel, înțelegerea aflată deja în vigoare până în 2026!

Fără doar și poate, Marian este unul dintre jucătorii reprezentativi ai noștri și suntem bucuroși că am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului.

Alături de el, de ceilalți jucători cu experiență care sunt de ceva vreme la Petrolul, precum Gicu Grozav, Zima, Hanca sau Papp, de cei crescuți de Petrolul, cum ar fi Țicu, Bratu sau Rădulescu, de cei care ni s-au alăturat în ultima vreme, vom construi echipa.

Și, cu siguranță, ne vom propune obiective dintre cele mai îndrăznețe, pe măsura istoriei Centenare a clubului nostru”, a spus Claudiu Tudor, președintele clubului, după cum a apărut în comunicatul oficial al petroliștilor.

Marian Huja este deja de 4 ani la Petrolul

Marian Huja mereu a vorbit laudativ despre Petrolul Ploiești. „M-a pus pe harta fotbalului”, a declarat recent într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Născut în Portugalia din părinți români, stoperul este din 2020 la clubul prahovean. A adunat deja 99 de meciuri în tricoul ploieștenilor, a marcat și 8 goluri.

Huja a trecut peste diverse probleme medicale, a suferit și o operație, dar a revenit și este una dintre piesele esențiale ale Petrolului. A fost și este monitorizat de diverse formații din Liga 1 și din străinătate. A fost dorit de granzii campionatului, dar „lupii” ar vrea să-l transfere afară. Cu peste un milion de euro!

850de mii de euro este cota lui Huja pe transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.