Liga 1

A rămas șocat de ce a trăit la FCSB: „Becali mi-a spus că sunt cel mai bun” » Ce a urmat: „Abia aștept să scap de ăsta!”

+26 Foto
Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 21 septembrie 2024

Adrian Petre (26 de ani), atacantul Concordiei Chiajna, a vorbit despre perioada petrecută la FCSB. El a îmbrăcat tricoul roș-albastru din februarie până în octombrie 2020.

Ulterior, cariera lui a luat-o la vale, a mai jucat la UTA, Farul, Levadiakos, Hermannstadt, Tunari și Chiajna. Petre a anunțat recent că se retrage din fotbal la doar 26 de ani, dar s-a răzgândit a doua zi.

Fostul internațional de tineret a povestit cum a fost perioada petrecută la FCSB, când Becali îl lăuda în față și îl critica la televizor.

+26 Foto
Adrian Petre, la Chiajna - Metalul Buzău/ foto Cristi Preda (GSP)

Adrian Petre: „Becali mi-a spus că sunt cel mai bun, apoi m-a scos la pauză”

„Cu domnul Becali am vorbit de trei ori cred faţă în faţă şi era total diferit de ce auzeam în presă şi diferit de ce declara. În faţă îmi spunea: «Tu eşti cel mai bun atacant de la noi din ţară, tu eşti la naţională, se lipeşte mingea de tine, ai forţă, viteză, ai tot ce vrei, doar că nu eşti antrenat.

Vorbesc cu antrenorii şi te antrenează şi o să fii la naţională, te fac numărul 1 ». « Bine, nea Gigi, mulţumesc! ».

Următorul meci, la pauză afară. «Abia aştept să scap de ăla, mai are contract un an, dar abia aştept să aduc alt atacant». Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după... După meci venea în vestiar şi zicea: «Tată, îmi pare rău. Am fost şi eu nervos, nu te supăra pe mine. Nu e adevărat ce zic, dar sunt şi eu nervos şi le am pe ale mele».

Adică total diferit şi nu ştiam ce să mai cred. Prin octombrie am primit oferta din Serie B şi mi-a zis că nu vrea să mă dea afară sau să plec, dar mi-a zis că o să fie greu să joc. Venise şi Buş. Nu-mi mai garanta că mă mai bagă antrenorii”, a declarat Adrian Petre, la podcastul „Vreau să știu”.

Adrian Petre: „Știam dinainte de meci că voi fi schimbat la pauză”

Fostul atacant de la FCSB a continuat să ofere detalii neștiute:

„Ştiam dinainte că ies de la pauză la FCSB, dinainte de meci. Veneau şi îmi spuneau că ies la pauză. Nu conta că dau gol, nu, eu ies la pauză. Acolo mi-am pierdut plăcerea de a mă antrena.

La FCSB 100% de mine a depins. Primul meci, titular. Am ratat o ocazie mare. Al doilea meci, la fel, ratez o ocazie mare. Puteam să dau gol în minutul 2 cu Chindia, la debut, dar a trecut mingea de puţin pe lângă poartă.

În al doilea meci am rata cu poarta goală. Sunt conştient că nu mi s-a dat încredere, dar mi-am asumat că am ratat. Puteam să fac mai multe la FCSB, puteam să stau şi să lupt şi să nu plec din Italia, doar că ştiam dinainte că ies la pauză”.

Adrian Petre, la Chiajna - Metalul Buzău/ foto Cristi Preda (GSP)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.