Campionate

Început de coșmar pentru clubul din Premier League, iar antrenorul demis în vară iese la atac: „Acasă eram buni contra lor, dezamăgitor”

West Ham a pierdut acasă cu Chelsea, 0-3 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 21 septembrie 2024

După înfrângerile cu Aston Villa și Manchester City, West Ham a pierdut pe teren propriu și cu Chelsea, 0-3. Este prima dată când „ciocănarii” sunt învinși în primele 3 partide acasă într-un sezon de campionat.

Etapa 5 de Premier League, iar singurele puncte adunate de West Ham în acest sezon au fost culese în deplasare. Pe teren propriu, London Stadium, echipa lui Julen Lopetegui a pierdut pe rând cu Aston Villa (1-2), Manchester City (1-3), iar astăzi la scor de neprezentare cu Chelsea.

Este prima dată în istoria clubului când West Ham pierde primele 3 meciuri de acasă într-un sezon de campionat, conform BBC, iar Julen Lopetegui, antrenorul instalat în vară, nu este menajat deloc.

West Ham, premieră negativă: 3 înfrângeri din 3 acasă! Concluziile lui David Moyes

David Moyes, cel care i-a pregătit pe „ciocănari” în ultimii ani, înainte de fi înlocuit cu Julen Lopetegui, nu l-a menajat pe iberic.

„Cred că a fost o evoluție slabă și că vor fi dezamăgiți, pentru că am avut rezultate destul de bune cu Chelsea pe London Stadium de-a lungul anilor. Am avut probleme pe Stamford Bridge, dar acasă am fost destul de buni contra lor. Dezamăgitor, și să primească acel al treilea gol imediat după pauză...”, a comentat Moyes la beIN Sports.

În cei 5 ani și jumătate petrecuți pe banca lui West Ham, David Moyes a adus un trofeu în vitrina clubului, Conference League în 2023. În campionat, cea mai bună clasare cu scoțianul la cârmă a fost locul 6 în sezonul 2020/2021.

Jarrod Bowen: „Le-am arătat prea mult respect adversarilor”

Iată cum a comentat căpitanul Jarrod Bowen meciul disputat astăzi: „Nu am fost în joc în niciun moment, ceea ce este un lucru groaznic de admis. Au înscris goluri ușoare, două cadouri din partea noastră. Trebuie să fii concentrat în fiecare moment.

Pe teren am simțit că le-a fost ușor să joace între linii, a fost o zi dezamăgitoare per ansamblu. Ca jucător și căpitan trebuie să conduci și să-i aduni pe toți. Până la urmă, le-am arătat prea mult respect adversarilor”.

  • Comentăm cele întâmplate în etapa 5 din Premier League luni, de la ora 14:00, în cadrul emisiunii Premier GSP.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.