Campionate

Viorel Moldovan, pe stadion la un mare derby european: „Am acceptat cu o imensă plăcere!”

+6 Foto
Viorel Moldovan, 52 de ani, președintele clubului Rapid, se află în Istanbul pentru a urmări derby-ul dintre Fenerbahce și Galatasaray

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 21 septembrie 2024

Viorel Moldovan, 52 de ani, președintele clubului Rapid, se află în Istanbul pentru a urmări derby-ul dintre Fenerbahce și Galatasaray, început la ora 20:00. Între 1998 și 2000, fostul atacant a jucat pentru formația de pe „Sukru Saracoglu”.

Viorel Moldovan nu se află în România în acest weekend, înainte de meciul echipei lui cu Unirea Slobozia, programat luni, ora 21:00.

Președintele Rapidului a onorat invitația celor de la Fenerbahce de a asista pe viu la derby-ul cu Galatasaray din etapa 6 a campionatului Turciei. El a evoluat pentru în sezoanele 1998/1999 și 1999/2000. Fener a fost singura echipă din Turcia pe care a reprezentat-o.

Viorel Moldovan, invitat să asiste la deby-ul Fenerbahce - Galatasaray

Viorel Moldovan a mers în Kadikoy cu un cadou pentru președintele clubului, Ali Koc. Conducătorul Rapidului i-a dăruit omologului său un tricou semnat al Rapidului, cu numele oficialului turc și numărul 9.

+6 Foto
sursă foto: Instagram Viorel Moldovan

„Am acceptat cu mare onoare și o imensă plăcere invitația de la Fenerbahce pentru a asista la derby-ul cu Galatasaray.

Rivalitatea uriașă dintre cele două cluburi este dovada istoriei fotbalului, aducând multe emoții sportului, bucurie și pasiune fanilor.

Iubesc Fenerbahce și îmi amintesc bătăliile pe care le-am purtat jucând pentru acest club incredibil. O amintire de neuitat este aceea a golului pe care l-am înscris contra lui Galatasaray.

Hai Fenerbahce!”, a scris Moldovan pe rețelele sociale, unde a publicat mai multe fotografii realizate în cadrul vizitei la stadionul „Sukru Saracoglu”.

Galatasaray a început sezonul impecabil, 5 victorii în 5 etape. Fenerbahce se laudă cu 4 succese și un egal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.