Liga 1

Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Ricardinho, scos din primul 11 la FCSB - Petrolul, după ce s-a simțit rău la încălzire

Articol de Justin Gafiuc  —  sâmbătă, 21 septembrie 2024

Fundașul dreapta Ricardinho (30 de ani) s-a simțit rău pe parcursul zilei și nu a mai putut intra titular în FCSB - Petrolul, deși inițial fusese trecut în primul „11” pe foaia de joc.

Staff-ul tehnic al Petrolului intenționa să abordeze meciul cu FCSB cu Ricardinho pe poziția de fundaș dreapta, însă planul a fost dat peste cap de starea medicală a fotbalistului portughez.

Ricardinho, fundaș dreapta ajuns la Ploiești în această vară, s-a simțit rău pe parcursul zilei. Din informațiile GSP.ro, simptomele au debutat în jurul orei prânzului. Ricardinho a acuzat durere de cap și chiar a vomitat în orele premergătoare meciului.

Ricardinho, scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire

Totuși, a ținut să forțeze, să vadă cum se simte înaintea meciului, așa că a fost trecut inițial pe foaia de joc. Lusitanul nu s-a simțit deloc bine la încălzire, a vomitat din nou, astfel că a fost înlocuit în primul „11” de Sergiu Hanca.

Legitimat 6 ani la FC Voluntari înainte de a semna cu Petrolul, Ricardinho a jucat în 8 meciuri pentru Petrolul: 3 victorii, 4 egaluri, o înfrângere.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.