Liga 1

Două accidentări în 14 minute în FCSB - Petrolul! » Și-au pierdut cel mai bun om în startul meciului

+13 Foto
Cei de la Petrolul Ploiești au fost măcinați de accidentări în primele minute ale meciului cu FCSB, din runda cu numărul #10.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 21 septembrie 2024

Cei de la Petrolul Ploiești au fost măcinați de accidentări în primele minute ale meciului cu FCSB, din runda cu numărul #10.

Imediat după startul partidei, Gicu Grozav a fost implicat într-un duel cu Valentin Crețu, fundașul dreapta de la FCSB, în urma căruia a căzut prost, lovindu-se la glezna piciorului drept.

GALERIE FOTO. Gicu Grozav s-a accidentat în FCSB - Petrolul

Acesta a resimțit dureri, dar a decis să continue partida. A reușit până în minutul 11, când s-a așezat pe gazon și nu a mai putut să continue. Mehmet Topal, antrenorul „lupilor”, l-a înlocuit imediat cu Akosah-Bempah, fotbalist ajuns în această vară la Ploiești.

Accidentarea lui Grozav nu pare una foarte gravă, din moment de acesta a părăsit gazonul pe propriile picioare. Gicu Grozav este cel mai important fotbalist de atac al Petrolului de la revenirea în „lupilor” pe prima scenă a fotbalului românesc. În acest sezon, fotbalistul a fost titular în toate cele 10 meciuri, timp în care a marcat două goluri.

În minutul 14, Petrolul l-a pierdut și pe Baiano, care s-a accidentat în urma unui duel cu Darius Olaru. Nici acesta nu a mai putut continua partida și a părăsit terenul, dar nu cu aceeași lejeritate precum Grozav. A avut nevoie de sprijin.

Petroliștii s-au speriat și în minutul 26, când Radunovic l-a lovit cu cotul în gură pe Rădulescu. Chiar dacă lovitura i-a produs sângerarea, Rădulescu a putut continua partida.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.