Stranieri

Succes cu iz de Superligă în Israel: Sefer cu pasă decisivă, feblețea lui Gigi Becali cu golul victoriei

Antonio Sefer cu pasa decisivă, Arnold Garita cu golul victoriei pentru Hapoel Beer Sheva

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 21 septembrie 2024

Hapoel Beer Sheva a învins-o pe Hapoel Hadera în etapa 4 a campionatului din Israel, scor 2-1, cu Antonio Sefer autorul unei pase decisive.

Antonio Sefer nu a mai fost titular la Hapoel Beer Sheva din prima etapă a campionatului. Astăzi, în runda 4, a fost aruncat în luptă în minutul 35, în locul lui Blorian.

Sefer i-a răsplătit încrederea antrenorului, pentru că a pasat decisiv la golul de 1-1, înscris de Eliel Peretz în minutul 51.

Antonio Sefer cu pasa decisivă, Arnold Garita cu golul victoriei pentru Hapoel Beer Sheva

Un alt jucător familiar publicului din România, Arnold Garita, a adus victoria gazdelor, punctând în minutul 71. Garita, jucător admirat de Gigi Becali, pe care latifundiarul a încercat în mai multe rânduri să-l aducă la FCSB, inclusiv în această vară, a semnat în august cu Beer Sheva.

Pentru oaspeți punctase Diby în minutul 45+2. În urma acestui rezultat, Hapoel Beer Sheva a urcat pe locul 5, având 6 puncte, 4 sub liderul Maccabi Bnei Raina, cu mențiunea că prima clasată a disputat un meci în plus.

Pentru Antonio Sefer, assistul de astăzi a fost prima contribuție decisivă din acest sezon de campionat. El a oferit o pasă decisivă și la 2-1 cu Cherno More, în turul 2 din preliminariile Conference League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.