Europa League

Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT

+27 Foto
Gigi Becali

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 22 septembrie 2024

Gigi Becali, 66 de ani, a anunțat cum va arăta primul „11” în următorul meci al celor de la FCSB, joi, în grupa de Europa League, cu letonii de la FK RFS.

Contra Petrolului, FCSB nu a aliniat „11-le” standard, Siyabonga Ngezana și Mihai Lixandru fiind menajați în perspectiva meciului cu FK RFS, duelul care va marca debutul roș-albaștrilor în grupa de Europa League.

Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru FCSB - FK RFS

Cei doi vor reveni în formula de start la meciul contra letonilor, programat pe 26 septembrie, la ora 22:00. Anunțul îi aparține patronului FCSB, Gigi Becali. Din schemă vor ieși Mihai Popescu, stoperul eliminat în 1-1 cu Petrolul, și Florin Tănase, ca să-i facă loc lui Lixandru, un al doilea „închizător” care să joace lângă Șut.

„O să fie Ngezana, o să fie cam aia echipa. La mijloc vor fi Olaru, Șut și Lixandru. După aia, în atac vor fi David Miculescu, Bîrligea și Băluță în dreapta.Tănase o să iasă, nu? Păi nu mai jucăm așa, jucăm cu 2 închizători”, a dezvăluit Becali sâmbătă seara, la DigiSport.

Așadar, FCSB ar urma să joace în următoarea formulă cu RFS: Târnovanu - V. Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut - Băluță, Olaru, Miculescu - Bîrligea.

Iată cum a arătat FCSB cu Petrolul: Târnovanu - V. Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic - Fl. Tănase, Șut, Olaru - Băluță, Bîrligea, Octavian Popescu.

Și Octavian Popescu iese din primul „11”. Intră David Miculescu

Asta înseamnă că pe lângă Tănase și Mihai Popescu, înlocuit va fi și Octavian Popescu. Decarul roș-albastru a evoluat 67 de minute cu Petrolul, fără să-l dea pe spate pe patron:

„I-am cerut lui Mihai (n.r. - MM Stoica) să-i spună lui Octavian Popescu înaintea meciului: «Vezi că la fotbal trebuie să fie bărbăție!». A avut mici realizări, apoi la pauză i-am spus: «Spune-i că trebuie să suferim. Trebuie să alerge, să ne apărăm».

A pierdut câteva mingi cum nu are voie. În loc să ținem de minge... Asta e. Ei zic că și-a revenit și că la antrenamente este exact ăla, George care a fost. Să vedem”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.