Liga 1

Imagine horror. Cum arată capul lui Tudorie după lovitura primită cu FCSB

Alexandru Tudorie/ Foto: Cristi Preda GSP

Articol de Carmen Dumitru, Laura Șoica  —  duminică, 22 septembrie 2024

Alexandru Tudorie (28 de ani), atacantul Petrolului, s-a ales cu o gaură ȋn cap după meciul cu FCSB, încheiat cu scorul de 1-1.

Tudorie a fost lovit cu cotul în cap de Mihai Popescu, în prima repriză a meciului din Ghencea. A rămas întins la pământ și a început să sângereze.

Atacantul a fost legat cu o fașă si a continuat jocul până la final, marcând golul Petrolului chiar la ultima fază. Popescu a fost eliminat și FCSB a jucat în 10 oameni din minutul 30.

Cum arăta capul lui Tudorie după lovită primită în meciul cu FCSB

Capul lui Alexandru Tudorie după fault-ul lui Mihai Popescu/ Foto: GSP.

GSP a intrat în posesia unei imagini cu capul lui Tudorie. Iar urmările loviturii primite se văd clar. Atacantul s-a ales cu o gaură și va rămâne cu o cicatrice vizibilă.

Tot Alexandru Tudorie a fost și cel care a marcat golul de 1-1 în minutul 90+4 al partidei și i-a adus Petrolului un punct.

VIDEO Alexandru Tudorie, după egalul smuls cu FCSB în prelungiri: „A fost un meci dificil. După ce au rămas în 10 jucători, am atacat constant”

Declarația lui Tudorie la finalul meciului

Sunt fericit că am reuşit să obținem acest punct, a fost un meci dificil. Noi am atacat constant după ce ei au rămas în 10 oameni.
Am fost cusut mai devreme, am o poză. Nu este o zgârietură, este tăietură mare. Mă bucur că am marcat. Acum noi trebuie doar să ne gândim la următorul meci, trebuie neapărat să câştigăm.
Am jucat cu campioana de anul trecut, ei s-au și retras, s-au apărat foarte bine. Am suferit puţin la ultima pasă, nu prea ne-a ieşit, dar într-un final a venit golul și s-a încheiat egal. Eu mă bucur de fiecare gol marcat, nu neapărat că e gol cu FCSB. Eu sunt atacant, asta e treaba mea, să marchez
- Alexandru Tudorie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.