Liga 1

MM Stoica, atac dezlănțuit: „Viciere cum n-am mai văzut de mult"

Mihai Stoica

Articol de Laura Șoica  —  duminică, 22 septembrie 2024

Mihai Stoica, administratorul special de la FCSB, a fost foarte nervos după meciul cu Petrolul, scor 1-1. MM a criticat extrem de dur arbitrajul.

Meciul dintre FCSB și Petrolul, din etapa cu numărul 10 a Superligii, a avut mai mult faze controversate, unele au nemulțumit o echipă, altele pe cealaltă.

Rareș Vidican a fost arbitrul partidei de sâmbătă seara.

MM Stoica, nemulțumit de arbitraj

FCSB a încheiat meciul cu un jucător în minus. Mihai Popescu a fost eliminat după ce l-a faultat pe Alexandru Tudorie, la cap.

Capul lui Alexandru Tudorie după fault-ul lui Mihai Popescu/ Foto: GSP.

Mihai Stoica consideră că jucătorul abia transferat la FCSB nu merita cartonaș roșu, ci doar galben.

„Ni s-a spus clar că e roșu când jucătorul care lovește își folosește cotul ca o armă. Mihai Popescu nu îl folosește ca o armă, este cartonaș galben. Apoi, de ce nu judecă cu aceeași măsură când Jyry lovește. Acolo folosește cotul ca o armă.  E viciere mare de rezultat. Plus că Olaru a fost lovit cu capul în cap în care și nu s-a dat penalty. Dar să nu o mai punem pe asta”, a declarat MM Stoica la Prima Sport.

Oficialul de la FCSB a continuat și a insistat că Mihai Popescu nu trebuia eliminat: „Asemenea viciere nu îmi amintesc, nu mă refer doar la meciurile noastre, mă refer la toate meciurile. Nu ai voie să îl elimini pe Popescu, e greșeală flagrantă. Trebuia să îl cheme la VAR, nu a folosit cotul ca o armă”.

Faultul lui Mihai Popescu

Mihai Stoica a vorbit apoi și de faza controversată din prelungiri, când Tudorie a marcat pentru 1-1: „Să nu mai spun de faultul grosolan asupra lui Șut. E fault de galben, îi pune talpa pe gleznă. Ok, nu intervine VAR-ul să analizeze faza. Dar fi trebuit să intervină la atacul asupra lui Târnovanu. La ultima reluare, se vede cum jucătorul Petrolului intră în Târnovanu. E fault în atac. Nu contează că după ce Târnovanu joacă mingea, e fault în atac. Este mingea în joc, atacantul intră în portar e fault clar”.

Faza de la golul maract de Petrolul.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.