Liga 3

Greu de „ucis”! » Până la demolare, s-a jucat din nou în Ștefan cel Mare! Imagini de la meciul din „Groapă”: „Gazonul este în regulă”

+7 Foto
Dinamo a învins-o pe ACS Oltul Curtișoara // sursă foto: Mihai Neacșu / CS Dinamo București

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 22 septembrie 2024

Stadionul Dinamo a găzduit din nou un meci de fotbal. Pe arena programată pentru demolare s-a jucat sâmbătă seara meciul de Liga 3 dintre CS Dinamo și ACS Oltul Curtișoara, scor 2-1.

În lipsă de soluții, oficialii lui CS Dinamo au decis ca echipa de fotbal să evolueze din nou pe stadionul din Ștefan cel Mare, care ar fi trebuit demolat de mult în vederea ridicării unui stadion nou, modern.

Astfel, pe „Dinamo” s-a jucat sâmbătă seara meciul de Liga 3 dintre CS Dinamo și ACS Oltul Curtișoara. Gazdele s-au impus cu 2-1. Roberto Mălăele ('41) și Ionuț Zaharia au punctat pentru Dinamo ('51), care a întors scorul după ce Andrei Cârciumaru modificase primul tabela ('27).

Până la demolare, s-a jucat din nou în Ștefan cel Mare! Imagini de la meciul din „Groapă”

CS Dinamo a publicat câteva fotografii din timpul partidei. Gazonul s-a prezentat la un nivel decent, dar imaginea tribunelor și a celorlalte facilități este dezolantă.

+7 Foto
sursă foto: Mihai Neacșu / CS Dinamo București

Florin Bratu, cel care o pregătește pe CS Dinamo, a dezvăluit cum a fost revenirea în „Groapă”.

„Gazonul este în regulă. Normal, pe lângă gazon, tribunele și tot ce a mai rămas acolo au o stare... să nu spun dificilă. Dar acolo ne antrenăm zilnic, am și disputat un joc acolo și probabil că voi mai juca o perioadă. Cât de curând va fi demolat stadionul, este vorba doar despre formalități”, a spus antrenorul lui CS Dinamo la emisiunea „DigiSport Matinal”.

CS Dinamo ocupă locul secund în seria 4 din Liga 3, cu 10 puncte adunate în primele 4 etape. CSM Alexandria conduce seria, cu maximum de puncte după 4 meciuri. CS Dinamo a disputat primul meci „acasă” din acest sezon la Cernica, însă gazonul de acolo nu i-a mulțumit pe alb-roșii, care au căutat o alternativă. Așa s-a ajuns la revenirea în „Ștefan cel Mare”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.