Formula 1

Charles Leclerc, surprins în compania noii iubite! Alexandra a captat toate privirile! Pilotul de la Ferrari nu-și mai ascunde relația

+27 Foto
Charles Leclerc, surprins în compania noii iubite Alexandra. Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  duminică, 22 septembrie 2024

Alexandra Saint Mleux, în vârstă de 21 de ani, este noua iubită a lui Charles Leclerc (26 de ani), pilotul de la Ferrari. Cei doi nu se mai ascund și și-au făcut publică relația.

De-a lungul acestui sezon de Formula 1, monegascul a fost văzut cu noua sa iubită, la multe curse.

FOTO. Charles Leclerc, surprins în compania noii iubite Alexandra

În acest weekend, Alexandra a fost văzută în Singapore, unde va avea loc Marele Premiu de pe circuitul stradal Marina Bay de duminică (ora 15:00) , urmărindu-l pe Leclerc din tribune, în timpul calificărilor.

Tânăra de 21 de ani nu i-a purtat prea mult noroc pilotului de la Ferrari. Charles Leclerc a avut o zi de coșmar în ultima sesiune a calificărilor, după ce a depășit limitele circuitului cu toate cele 4 roți în virajul 2, iar singurul lui timp fiind anulat. Acesta va pleca doar de pe locul 9 în cursa de astăzi.

Charles Leclerc // FOTO: Imago

Cine este Alexandra Saint Mleux, noua iubită a lui Charles Leclerc

Alexandra Saint Mleux este un influencer pe TikTok din Monaco, la fel ca Charles Leclerc.

Conturile sale de socializare adună în total peste 2 milioane de urmăritori, unde postează videoclipuri de la prezentări de modă și fotografii de călătorie. Cu toate acestea, cei doi au încercat să-și păstreze relația privată.

Zvonurile despre relația lui Leclerc cu Alexandra au început în martie 2023, după ce fanii au observat-o pe Saint Mleux în fundalul unui videoclip posatat de Leclerc pe TikTok de la Săptămâna Modei de la Paris. Zvonul a fost confirmat atunci când Leclerc a declarat că are o relație în timpul conferinţei de presă dinaintea Marelui Premiu de la Monaco, informează gpblog.com.

Charles Leclerc și Saint Mleux au fost văzuți pentru prima dată împreună în public în Anglia, cei doi participând la turneul de tenis Wimbledon, care a avut loc în iulie 2023.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.