Liga 2

Acord cu FC Argeș! Negocierile din această dimineață au dat roade: antrenorul demis în Superligă preia „vulturii alb-violeți”

FC Argeș ar urma să fie preluată de Bogdan Andone // sursă foto: Facebook @ Fotbal Club Arges Pitesti

Articol de David Marinescu  —  duminică, 22 septembrie 2024

Bogdan Andone (49 de ani) este alesul pentru banca lui FC Argeș, după ce piteștenii l-au demis pe Nicolae Dică. Părțile au un acord de principiu asupra contractului, în urma unei întâlniri Andone - Dani Coman în această dimineață.

Sâmbătă, FC Argeș a anunțat despărțirea de Nicolae Dică, demis cu un bilanț de 3 victorii, două egaluri și două înfrângeri. Oficialii grupării piteștene au demarat discuțiile pentru a instala un nou antrenor cât mai curând posibil.

În capul listei întocmite de președintele Dani Coman s-a aflat Tony da Silva, ultima dată la Poli Iași, însă acesta se află în Portugalia și nu ar fi putut ajunge la București pentru negocieri astăzi, așa cum și-au dorit conducătorii din Trivale.

Bogdan Andone, acord de principiu cu FC Argeș

În acest context, din informațiile GSP.ro, candidatul principal la obținerea postului a devenit Bogdan Andone, antrenorul demis de FC Botoșani în vară.

Surse ale Gazetei transmit că Andone și Dani Coman s-au întâlnit în această dimineață. Rendez-vous-ul a fost productiv, pentru că părțile s-au pus de acord în privința contractului. În acest moment, sunt șanse mari ca Bogdan Andone să devină noul A1 al alb-violeților, cu misiunea de a o califica pe FC Argeș în play-off, apoi de a o readuce în prima ligă.

Bogdan Andone nu a mai lucrat la FC Argeș. Sezonul trecut a salvat-o pe FC Botoșani de la retrogradare, în actuala stagiune a fost demis după numai două etape, ambele soldate cu înfrângeri, 2-3 cu Oțelul, 0-1 cu Poli Iași.

Bogdan Andone, în mandatul de la FC Botoșani

Despre angajarea lui Bogdan Andone a scris și Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.