Liga 1

Raul Rusescu a analizat golul încasat de Târnovanu: „Este greșeala lui!” » Singura scuză pentru portarul de la FCSB: „Era gol 99%!”

Ștefan Târnovanu

Articol de Alberto Boțoghină  —  duminică, 22 septembrie 2024

FCSB - Petrolul s-a terminat 1-1, după ce petroliștii au egalat în prelungiri, prin Tudorie, în urma unei erori imense făcute de goalkeeperul Ștefan Târnovanu. La GSP Live Special, Raul Rusescu a recunoscut gafa, dar i-a găsit și circumstanțe atenuante portarului.

Ștefan Târnovanu continuă să aibă probleme mari atunci când vine vorba de ieșitul pe centrări! Portarul celor de la FCSB și-a îngropat echipa, sâmbătă seară, în fața celor de la Petrolul.

În prelungirile confruntării, Târnovanu a ieșit total aiurea din poartă și i-a permis lui Tudorie să înscrie. Dacă la echipa națională a fost salvat de intervenția VAR, arbitrajul video nu a intervenit și în SuperLigă, iar portarul campioanei are pe conștiință punctele pierdute.

Aflat în studioul GSP Live Special, Raul Rusescu a recunoscut greșeala lui Târnovanu, dar a reușit să-i găsească și ceva scuze goalkeeperului în vârstă de 24 de ani.

Este greșeală de portar pentru că nu a respins mingea mai departe. Ca idee, el a ieșit foarte bine pe centrare pentru că era ocazie mare de gol pentru Petrolul. A respins însă greșit! A fost surprinzător, golul a venit de nicăieri. Petrolul a pus presiune pe final, dar fără ocazii.

Per total, Târnovanu a fost bine în meci și e bine de câteva etape. A apărat bine și la echipa națională! Dacă el acum nu ieșea, probabil că era gol 99%. Jucătorul Petrolului câștigase deja duelul cu Crețu”, a concluzionat Raul Rusescu.

VIDEO Rusescu, după gafa lui Târnovanu: „99% era gol”

Gigi Becali l-a făcut praf, dar apoi s-a răzgândit

Târnovanu intrase, din nou, și în radarul lui Gigi Becali, dar patronul FCSB s-a repliat după ce a văzut mai multe reluări și consideră că portarul său a fost faultat.

Dacă ai 2 metri ai și timp să prinzi mingea și dai cu pumnul ca să bage altul mingea în poartă. Are timp să se ducă să o prindă. Dacă ai doi metri, cum să faulteze ală de 1,50? Unde e fault? Probabil îl lovește în mână. Dacă te duci hotărât, mai vine ăla? Apucă să dea în minge, dar nu dă bine, pentru că ăla îl împinge. Ăsta e fault la portar, nu văzusem, e fault la portar. Acum văd”, a fost reacția lui Becali, la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.