Campionate

Villarreal - FC Barcelona, duel din etapa a 6-a în La Liga » 3 goluri în 38 de minute

Villarreal - FC Barcelona/ foto Imago Images

Articol de Dragoș Petrescu  —  duminică, 22 septembrie 2024

Villarreal și FC Barcelona se întâlnesc acum, în etapa #6 din La Liga. Meciul a început la ora 19:30, e liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 2 și Digi Sport 2.

LIVE. Villarreal - FC Barcelona 1-2

Villarreal - FC Barcelona » Echipe de start:

Villarreal (4-4-2): Villarreal: Conde – Femenia, Costa, Bailly, Cardona – Pino, Comesana, Parejo, Baena – N. Pepe, A. Perez
Antrenor: Marcelino Garcia

FC Barcelona (4-3-3): Barcelona: Ter Stegen – Kounde, Dominguez, I. Martinez, Martin – Torre, E. Garcia, Pedri – Yamal, Lewandowski, Raphinha
Antrenor: Hansi Flick

Stadion: Estadio de la Ceramica (Villarreal)
Arbitru: Mateo Busquets

„Submarinul galben” nu s-a scufundat în primele 5 etape

Villarreal se află pe poziția a 4-a în clasamentul din La Liga, cu 11 puncte după primele 5 meciuri.

Formația pregătită de Marcelino Garcia a obținut trei victorii (2-1 cu Sevilla, 4-3 cu Celta Vigo, 2-1 cu Mallorca) și două rezultate de egalitate (2-2 cu Atletico Madrid, 1-1 cu Valencia), fiind astfel la egalitate de puncte cu campioana Real Madrid la finalul weekend-ului trecut.

Barcelona, adusă cu picioarele pe pământ de Monaco

Hansi Flick a avut parte de un început excelent de sezon pe banca catalanilor.

După primele 5 runde ale noului sezon de La Liga, Barcelona este lider, fiind singura formație din campionatul Spaniei care are număr maxim de puncte.

În acest start de sezon, catalanii au obținut atât victorii la limită (2-1 cu Valencia, Athletic Bilbao și Rayo Vallecano), cât și succese categorice (7-0 cu Valladolid și 4-1 cu revelația sezonului trecut, Girona).

Primul pas greșit din acest sezon al formației conduse de tehnicianul neamț a venit la mijlocul acestei săptămâni, în prima etapă a noului sezon din Liga Campionilor, atunci când Barcelona a fost învinsă la Monte Carlo de către AS Monaco (1-2).

Trupa lui Hansi Flick a rămas în 10 oameni încă din minutul 10 al partidei din Principat, atunci când Eric Garcia a văzut cartonașul roșu.

Stoperul, reprofilat în mijlocaș defensiv de către Flick, a fost eliminat pentru un fault din spate comis asupra lui Minamino.

Astfel, francezii au profitat și au reușit să se impună în runda inaugurală a noii ediții de UEFA Champions League.

Clasament La Liga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.