Campionate

Pep Guardiola, gest violent pe bancă în Manchester City - Arsenal » Primă repriză de coșmar pentru spaniol

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 22 septembrie 2024

Pep Guardiola (53 de ani), antrenorul de la Manchester City, a avut o criză de nervi în primele minute ale derby-ului cu Arsenal, din runda cu numărul #5 din Premier League.

Chiar dacă Manchester City a deschis scorul rapid, după golul marcat de Erling Haaland, aflat la golul 100 în tricoul „cetățenilor”, evenimentele petrecute în prima repriză l-au enervat foarte tare pe Guardiola.

Extrem de îngrijorat după ce l-a pierdut pe Rodri, care s-a accidentat și a părăsit terenul în lacrimi, nervii lui Guardiola au cedat imediat după ce Arsenal a marcat golul egalizator.

GALERIE FOTO. Pep Guardiola, un car de nervi în Manchester City - Arsenal

Aflat la prima titularizare, Calafiori a marcat primul gol în tricoul „tunarilor”. Reușita italianului a venit contrar cursului jocului, într-o perioadă în care City o înghesuia pe Arsenal în propriul careu, iar părea că al doilea gol al gazdelor putea să vină în orice moment.

În minutul 22, Martinelli i-a pasat lui Calafiori în marginea careului, iar fundașul a șutat cu stângul din prima, reușind un gol senzațional. Mingea s-a dus în plasa laterală a colțului lung.

A fost momentul în care Pep Guardiola a „explodat” de nervi. Extrem de furios că echipa lui a fost egalată, spaniolul a gesticulat nervos la adresa arbitrilor, reproșându-le acestora că le-au permis „tunarilor” să execute prea repede lovitura liberă din care a venit faza golul egalizator.

Guardiola nu s-a oprit aici. Pentru a-și descărca nervii, a lovit puternic cu piciorul spătarul unui scaun al băncii de rezerve. Cei din staff-ul tehnic l-au calmat cu greu pe iberic.

Repriza de coșmar al lui Guardiola nu s-a oprit aici. Arsenal a preluat conducerea chiar înainte de sfârșitul primei reprize. Gabriel s-a înălțat și a marcat cu capul după o centrare venită din corner.

GALERIE FOTO. Rodri s-a accidentat în Manchester City - Arsenal

În minutul 16, „cetățenii” au bătut o lovitură de la colțul careului. Rodri, aflat în duel cu Thomas Partey, s-a lovit la piciorul drept în momentul în care a căzut după ce a fost împins de mijlocașul oaspeților.

Mijlocașul spaniol nu a putut continua partida și a parăsit terenul în lacrimi, spre disperarea lui Guardiola, vizibil îngrijorat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.